Čistoča, ki jo lahko vidite in občutite dan za dnem

3. 12. 2018 | Promocijsko sporočilo

Prižgali smo prvo adventno svečko. Začetek čarobnega meseca. In poleg vseh lepih stvari samo še ena dodatna nadloga, na kateri se bo mesec dni nabiral prah. Kaj če bi nekoga pod božično smrekico presenetili s prav priročnim darilom?

Prah. Spremlja nas povsod. Na ulici, med policami v trgovini, v avtomobilu, v nakupovalnih središčih. Nadloga, s katero se soočamo vsak dan. Bolj kot ga brišemo, več se ga nabere. Ste vedeli, da kar 60 odstotkov prahu pride v vaš dom od zunaj? S spletom povezljiva iRobot® Roomba® e5 prihaja z inovativnimi tehnologijami, s katerimi vam bo priskočila na pomoč pri borbi s prahom. Izjemno natančno bo očistila vaš dom.

Najsodobnejši robotski sesalnik po dostopni ceni

Upravljate jo lahko od kjer koli, sama se bo vrnila v bazo in napolnila, natančno očistila skrite in pogosto nedotaknjene kotičke in se spretno zavrtela okrog stolov. Ste vedeli, da jo lahko celo povežete z najsodobnejšimi aplikacijami?

Kjučne lastnosti novega člana, iRobot Roomba e5:

  • Tehnologija Power-Lifting sesanja omogoča petkratno moč sesanja v primerjavi s serijo Roomba 600, visokoučinkoviti filter pa brez težav opravi z umazanijo in živalskimi dlakami. Zajame kar 99 odstotkov cvetnega prahu, plesni, praha ter mačjih in pasjih alergenov.

  • Premium tristopenjski sistem čiščenja uporablja dve večslojni gumijasti krtači in tehnologijo Power-Lifting, s čimer odstrani tudi zažrto umazanijo. Prva umazanijo razrahlja in privzdigne, druga, ki se vrti v nasprotni smeri, pa jo pobere in posesa.
  • Stranska krtača je posebej zasnovana tako, da temeljito sčisti umazanijo v kotih in robovih.

  • Komplet inteligentnih seznorjev, ki vsako sekundo sprejmejo več kot 60 odločitev, omogoča, da se novi robotski sesalnik inteligentno giba po prostoru in brezhibno očisti vsak kotiček doma, tudi okrog pohištva in pod njim.
  • Senzorji Dirt Detect iRobot® Roomba® e5 opozorijo, da več pozornosti oziroma čiščenja nameni tistim delom prostora, kjer se pogosteje gibamo in kjer je umazanije več.
  • Pralni košek omogoča, da brez težav speremo umazanijo morebitne ostanke prašnih delcev v košku.

  • Robotski sesalnik iRobot® Roomba® e5 Vacuum se po čiščenju samodejno vrne v bazo in napolni, tako da je vselej pripravljen na novo čiščenje. Čas delovanja je do 90 minut.
  • Senzorji Cliff Detect preprečujejo, da bi robotski sesalnik padel zdrsnil po stopnicah.
  • Omogoča, da lahko z aplikacijo iRobot HOME vnaprej nastavimo urnik čiščenja ali robotski sesalnik vključimo od koder koli.

Priporočamo