Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE že četrto leto darujejo točke za dobrodelni namen

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE že četrto leto darujejo točke za dobrodelni namen (foto: OMV) OMV
31. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Z zbranimi točkami bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije v okviru humanitranega programa Pomežik soncu® na brezplačne počitnice peljali otroke iz socialno šibkih družin in tiste s posebnimi potrebami.

OMV Slovenija bo četrto obletnico Kluba zvestobe OMV SMILE&DRIVE znova obeležil z dobrodelno aktivnostjo, katere ključni člen so člani kluba zvestobe. OMV Slovenija jim namreč tudi letos omogoča donacijo točk v dobrodelni namen. Tokrat moči združuje z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in programom Pomežik soncu®, katerega obraz je ambasadorka Urška Vučak Markež. Skupaj bodo z nepozabnimi poletnimi počitnicami narisali nasmeh na obraz otrokom iz socialno depriviligiranega okolja.

Začetek akcije zbiranja točk zvestobe bo OMV Slovenija odprl s podaritvijo milijona točk zvestobe, nato pa imajo člani Kluba zvestobe OMV SMILE&DRIVE na voljo mesec dni, da na bencinskih servisih OMV pridobljene točke zvestobe namenijo v dobrodelen namen. To lahko storijo vse do konca februarja, in sicer prek spleta, mobilne aplikacije OMV SMILE&DRIVE ali osebno na kateremkoli bencinskem servisu OMV v Sloveniji.

V lanski akciji je OMV skupaj s člani Kluba zvestobe zbral rekordnih sedem milijonov točk, ki jih je nato pretvoril v 45 ton hrane za družine v stiski. Cilj letošnje dobrodelne akcije je preseči lanski navdušujoč uspeh in zbrane točke v obliki denarja nameniti humanitarnemu programu Pomežik soncu® ter tako otroke, ki so sicer prikrajšani počitnic, odpeljati na oddih na morje. Skupaj s pomočjo zvestih članov bodo tako otroci pod strokovnim vodstvom vzgojiteljev uživali v tednu brezskrbnosti in ustvarili nepozabne trenutke.

OMV Slovenija je klub zvestobe ustanovil z namenom, da gostom ob vsakem postanku na bencinskih servisih ponudi še več, se jim tako zahvali za obisk ter jim zagotovi kakovostne in cenovno ugodne rešitve. Članstvo v omenjenem klubu namreč gostom bencinskih servisov OMV prinaša številne ugodnosti ob vsakem obisku.

Več informacij o humanitranem programu najdete TUKAJ