Cosmopolitan ponovno išče tisto pravo dekle za Cosmo naslovnico!

Kdo bo naslednje dekle s Cosmo naslovnice? (foto: Cosmopolitan Slovenija) Cosmopolitan Slovenija
23. 9. 2015

Izbira deklet se je že pričela. Iščejo tisto, ki bo krasila januarsko naslovnico slovenske edicije revije Cosmopolitan. Kaj pričakujejo? Kliknite, preverite in se prijavite - ali pa prijavite prijateljico, znanko ali sorodnico, ki se vam zdi, da bi si zaslužila postati Dekle z naslovnice 2015.

Kaj iščejo pri reviji Cosmopolitan?

Samozavest, očarljivost, edinstvenost in cosmopolitanskost. In seveda željo po spoznavanju novih ljudi in veščin, ki vsakemu dekleti zagotovo pridejo še kako prav tako pri študiju kot tudi pri karieri.

Tokrat žirije na Cosmopolitanu ne bo prepričal le obraz in osebnost, ampak ponujamo tudi možnost, da se kandidatka predstavi s svojim talentom, hobijem, izdelkom s področja glasbe, filma, manekenstva, mode, oblikovanja in drugih kreativnih področij.

Letošnja super novost: mentorji!

V letošnjem letu bodo jesenske mesece s finalistkami preživljali štirje znani in uveljavljeni mentorji, s katerimi se bodo dekleta družila, z njimi klepetala in spoznavala njihov, medijski svet.

Prijave potekajo do 16. oktobra!

Izmed vseh prijavljenih bodo izbrali 4 finalistke. Tri finalistke bo izbrala strokovna žirija Cosmopolitana ter mentorji, eno finalistko pa bralci na spletu.

Finalistka bo postala tisto dekle, ki bo na spletu od glasovalcev prejela največ glasov.

Kaj bo prejela zmagovalka?

Zmagovalka bo spoznala Cosmo svet, se nam pridružila na številnih dogodkih, prejela fotografiranje za naslovnico Cosmopolitana, vključno z zvezdniško pozornostjo in razvajanjem ter večstranski intervju.

Zmagovalka bo v dar prejela:

nagrade

Catrice

Vse finalistke pa bodo v dar prejele paket Dvorca Trebnik in kozmetično torbico z izdelki Catrice.

Priporočamo