Dan z Giannijem Rijavcem: Ideje pridejo zvečer

Dan z Giannijem Rijavcem: Ideje pridejo zvečer (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
11. 11. 2018

Primorski glasbenik in vsestransko nadarjeni umetnik Gianni Rijavec, ki trenutno navdušuje z avtorsko pogovorno oddajo Na kavi z Giannijem, v kateri gosti osebnosti iz javnega življenja, zadnje čase poskuša v poplavi negativnosti prikazati predvsem pozitivne strani našega življenja in delovanja. Seveda pa je še vedno vpet v svojo večno ljubezen – glasbo, kjer mu idej in navdiha ne zmanjka.

7.30 Vstanem kar zgodaj, včasih tudi prej ali pa malo podaljšam, če je bil prejšnji večer nastop, takrat me vedno pokliče Patricija, če ni pri meni.

8.00 Pregledam elektronsko pošto, spletne portale in obvezno vzamem v roke časopis, da vidim, kaj je novega, vmes je zajtrk. Takrat nahranim tudi živali, muci ter kužka.

9.00 V dopoldanskem času in vse do približno 15. ure imam različne službene aktivnosti, odvisno od dneva, včasih se podaljšajo tudi do večera ali pozno v noč, če imam nastop, koncert, vmes je čas tudi za kosilo.

16.00 Če sem doma, se posvetim opravilom okrog hiše, ker živim na veliki domačiji, je marsikaj za postoriti okrog hiše in tudi v njej.

19.00 Spremljanje televizijskega dnevnika, čeprav že vse vem z interneta, pa vendar, v živo je nekoliko drugače.

20.00 Obvezna vaja klavir, preigravanje in tudi ustvarjanje, velikokrat se mi porodi nova ideja, nastane nova pesem.

22.00 Branje časopisa, knjige, če nisem preveč utrujen.

23.00 Čas je za spanje, morda včasih tudi kakšno urico pozneje.

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografija: Primož Predalič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri