"Delam v najelitnejšem klubu za odrasle, to pa so najbolj umazane skrivnosti" (resnična izpoved striptizete)

"Delam v najelitnejšem klubu za odrasle, to pa so najbolj umazane skrivnosti" (resnična izpoved striptizete) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 11. 2022

Prvi pogoj za vstop v take klube je, kot pravi 26-letna plesalka, nesramno zajeten kup denarja.

Haley Grace iz New Yorka zagotovo spada med ene od najbolj zaželjenih plesalk burleske in striptizet v najelitnejšem seks klubu na svetu. Pri zgolj 26 letih je postala zelo iskana, pred kratkim pa je za britanske medije razkrila nekaj najbolj umazanih (in najzanimivejših) zakulisnih zgodb.

Resnična izpoved: "Mož me je odpeljal v svinger klub, domov sem se vrnila kot čisto nova ženska!"

Haley je tudi model, oblikovalka kostumov in mojstrica performansa, kar je razvidno tudi z objav na njenem Instagram profilu. Zelo dobro se znajde tudi v predstavah z ognjem. Razkrila je, kaj prinaša njeno delo, kaj se dogaja v zaodrju in kako pri vsem skupaj preprosto - uživa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Grace (@haleygraceartist)

"Živim prave seksualne fantazije, saj delam v najbolj elitnem seks klubu. Vsak performans mi prinaša drugačno izkušnjo," pravi Haley in doda, kateri nastop ji je najbolj pri srcu. "Eden od mojih nedavnih nastopov je bil, da sem sodelovala v čudovitem prizoru suženjstva, medtem ko je v ozadju igral violinist."

Njeno delo poteka pozno v noč, vključuje pa tri nastope v enem večeru. Pogosto začne z ambientalnim plesnim nastopom, konča pa z zelo kreativnimi prizori seksa na odru z enim ali več partnerji. Haley nastopa vsak večer, tematika performanska pa je vedno drugačna. Kot pravi, je njena vloga ta, da prikaže neko novo realnost in goste popelje v svet fantazije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haley Grace (@haleygraceartist)

Vstop v najelitnejši seks klub pa je rezerviran samo za člane visoke družbe: poslovneže, znane osebnosti in ugledne ljudi. Dodaten pogoj je, da so tudi na videz privlačni. Da pa bi sploh lahko postali gost z dostopom do zasebnih sob, člani morajo plačati letno karto, katere cena dosega tudi do 70.000 evrov!

"Erotično gledališče je v živo divje in razburljivo, v smislu, da se mi vedno razvijamo. Raziskujemo naše meje in seksualne interese. Res je razburljivo preizkušati nove stvari," je bila iskrena Haley. Dodala je, da je njeno delovno mesto pravo razkošje. Pravi še, da v seks klub ne prihajajo samo samski ljudje, ampak tudi pari.

"Nekateri gosti se odločijo in pripeljejo partnerja, da bi skupaj doživeli razburljivo pustolovščino. Drugi spet pridejo sami, saj se nadejajo, da bodo spoznali nekoga novega." Haley delček vzdušja iz kluba redno deli s svojimi sledilci na Instagramu, ki si lahko samo predstavljajo, kako je vse skupaj videti.