Denise Dame v novem provokativnem videospotu

19. 9. 2018

Po videospotu za svojo Meduzo, posnela še žgečkljiv spot s skupino Seven Days In May.

Kariera razvpite Korošice se še naprej vztrajno vzpenja. Pred dobrim tednom dni je slovensko javnost presenetila s presunljivimi fotografijami iz Beneškega filmskega festivala. V javnost je v istem terminu prišel še en vrhunski estetski izdelek, ki morda nakazuje razvojne smernice DD in jo drži na prvem mestu najbolj vročih deklet naše scene. Denise je svoj zavidljiv občutek za art-provocative razkrila v vlogi fatalke v videospotu Trip skupine Seven Days In May. Več kot očitno ima odličen nos za sodelovanje s pravimi partnerji, saj je svoj nastop idealno tempirala s skupino, ki je pravkar pričela vseslovensko koncertno turnejo kot predskupina Siddharte.

Seven Days In May, pa so očitno vedeli kdo je primeren za vlogo fatalke, saj Denise pokaže vse svoje čare v izdelku, ki bi ga z lahkoto zamenjali za oglas najbolj vročih svetovnih blagovnih znamk.

Zanimalo nas je, kakšno je bilo snemanje z Denise Dame in frontman skupine Vojko Šintler nam je zaupal: "Denise je super, prava profesionalka z očitnim talentom. Snemanje je potekalo v odlični atmosferi."

Po koncu snemanja pa je še dodal: "Rokenrol ima svoj čar, svojo mistiko." Ko smo ga prosili za komentar žgečkljivih prizorov, pa je ostal skrivnosten.