dr. Zoran Milivojević prihaja na junijski Sensa vikend

7. 6. 2013

Znani psihoterapevt dr. Zoran Milivojević, ki je prek kratkim izdal zbirko priljubljenih kolumn o ljubezni in odnosih Ulovimo ljubezen, bo gost na junijskem Sensinem vikendu, ki je namenjen ženskam.

V sklopu tokratnega Sensinega oddiha, ki se bo med 21.–23. junijem v Grand hotelu Portorož (LifeClass Hotels & Spa), bo Dr. Milivojević predaval na temo Kako se vzljubiti: kaj nas ovira pri brezpogojnem sprejemanju sebe?

"Če se zares želimo sprejeti brezpogojno, tega ne moremo storiti zgolj na osnovi samoprepričevanja. Za to sta potrebna razumevanje vzrokov in globlja preobrazba," pravi psihoterapevt z več kot 25-letno prakso.

Milivojevićeva delavnica pa bo le ena izmed bogatega programa Sensinega ženskega vikenda. Pridejo še učitelj joge Robert Honn, zvočni mojster Dušan M. Z. Badovinac, antropologinja dr. Vesna Godina in drugi.

Celotni program Sensinega vikenda najdete TUKAJ, vabljeni pa tudi k branju intervjuja Dr. Zoran Milivojević: "Zaljubljanje ni prva stopnja ljubezni, ampak prva stopnja razočaranja".