Drama o zadnjih dneh Slobodana Miloševića pred aretacijo in druge vroče vsebine, ki prihajajo na VOYO

Drama o zadnjih dneh Slobodana Miloševića pred aretacijo in druge vroče vsebine, ki prihajajo na VOYO (foto: FireFly / POPTV) FireFly / POPTV
16. 6. 2022 | Promocijsko sporočilo

Poletje bo vroče tudi na najpopularnejši pretočni platformi v Sloveniji, saj se na VOYO že v kratkem obetajo zelo odmevne vsebinske novosti. Razkrili so nam, kateri naslovi nam bodo popestrili poletne dni.

Za hribom, 2. sezona

Saj ste verjetno že vedeli, zdaj pa tudi uradno – slovenska komična serija Za hribom se pomika v drugo sezono! Tako se bomo že kmalu vrnili v vas Pod hribom sredi slikovite dolenjske pokrajine, kjer nas čaka nadaljevanje zanimiv političnih, družinskih in romantičnih zapletov. Pa saj zdaj že dobro vemo, da tam v vasi Pod Hribom z Jernejem Kuntnerjem, Karin Komljanec, Tino Potočnik, Ivom Banom in Gašperjem Markunom res nikoli ni dolgčas.

Sanditon

Če ste oboževali britansko serijo Bridgerton, boste oboževali tudi Sanditon. Britanska zgodovinska drama se je prav v teh dneh že zasidrala na VOYO, tako da le začnite svoj binge maraton, saj bo tole kmalu obvezni del številnih debat o top serijah. Sanditon je posnet po zadnjem, nedokončanem romanu Jane Austen, v glavnih vlogah pa nastopajo Rose Williams, Theo James, Anne Reid in Kris Marshall. Ker gre za vsebino, posnetem po nedokončanem zapisu, je avtor serije Andrew Davis potem na lastno pest dodatno razvil vse nastopajoče like, z njimi izpopolnil in tudi odlično zaključil celotno pripoved. 

Družina (Porodica)

Pred dobrimi dvajsetimi leti se je na Dedinju za Srbijo začrtala popolnoma nova pot. Pred vilo Mir so bili demonstranti, policisti in novinarji, vsi v pričakovanju, kaj se bo zgodilo, ko bo potrebno nekdanjega jugoslovanskega predsednika Slobodana Miloševića aretirati in pripeljati v zapor. Milošević je namreč preko svojega varnostnika sporočil, da živ ne bo šel v zapor. Kaj se je dogajalo v dneh pred aretacijo, ki je potem 1. aprila 2001 stekla povsem mirno, kako so se vrstili dogodki v notranjosti vile Mir in kaj se je ob tem že dogajalo v ozadju srbske družbe, razkriva napeta srbska serija Družina, ki na VOYO prihaja še junija. 

Deset minut in pol (Deset u pola)

Kdo ima najboljše čevapčiče v Sarajevu? Odgovor ni tako enostaven, kot morda mislite. Celo dovolj kompleksen, da se je okrog tega napletla simpatična komična drama, v kateri med drugim nastopa tudi Branko Đurić. Zgodba nas popelje v Sarajevo, v sončni maj leta 2021, tik po vrhuncu uničujoče pandemije, ki sicer še traja, a ker je na pragu poletje, se z naravo prebuja tudi upanje. A potem neka povsem neškodljiva, celo prijazna gesta, povzroči popoln razpad sosedskih, poslovnih in zasebnih odnosov.

Besa

Srbsko-britanska kriminalna serija vrhunske produkcije je nastala po resnični zgodbi. Predstavi nam očeta in poslovneža Uroša iz Beograda. Uroš v prometni nesreči ubije hčerko Dardana, albanskega mamilarskega šefa. Da bi se pokoril za svoje dejanje in obenem zaščitil svojo družino pred srditim maščevanjem, Uroš sprejme strašljiv dogovor in začne delati kot najeti morilec. Napeta, dramatična zgodba, polna šokantnih preobratov, zapletov in globokih moralnih spročil.

VOYO bo do začetka julija za vse Telemachove uporabnike enostavno omogočen v Video klubu. Do 31. avgusta namreč lahko naročniki paketov EON Light ob podaljšanju vezave promocijsko aktivirajo paket VOYO za celo leto, naročniki EON Full pa za dve leti. Naročniki paketa EON Premium pa bodo odslej VOYO uživali kot neomejeni del paketa.