Ekipa Krilc s pismom zahvale in pobudo za najlepša darila!

Ekipa Krilc s pismom zahvale in pobudo za najlepša darila! (foto: Krilca, darila s čarobno močjo) Krilca, darila s čarobno močjo
7. 12. 2016

Na uredništvo je prišlo prijazno pismo ekipe Krilc, ki ga želimo deliti z našimi dobročutečimi bralci in bralkami.

Takole pišejo ...

Dragi prijatelji Krilc,

Nekoč ste že pokazali, da vam ni vseeno in da vrednosti darila ne ocenjujete v evrih, temveč v velikosti nasmeha, ki ga le-to ustvari, ter da njegov namen ni v dokazovanju, kdo da več in bolje, temveč v pečatu, ki ga pusti v svetu. Darovali ste Krilca, darila s čarobno močjo in pomagali ustvarjati dobra dela pri nas in po svetu.

December je čas, ko boste marsikomu znova pokazali, koliko vam pomeni, pri tem pa lahko izberete Krilca, darila, ki izražajo nekaj globljega kot zgolj trende v aranžerstvu. Vaš nakup je priložnost, da vest o čarobnih darilih prenesete dalje. Povejte prijateljem o Krilcih in pridružite se nam na Facebooku - delite objave, všečkajte jih in komentirajte ter delite kratke filmčke (povezave spodaj).

Supertačka, 100% smeh, Vesele črke, Zavojček sreče, Pojoči travnik... - darila, ki čakajo na vas, da z vašo pomočjo poletijo in za sabo pustijo sledi sreče, veselja in solidarnosti.

Skupaj lahko spreminjamo svet na bolje!

Lepe praznike ob zaključku leta vam želi ekipa Krilc.

Ne spreglejte!

Krilca so darila za vse priložnosti, za božično – novoletna obdarovanja in za rojstne dneve, pa tudi za druge osebne praznike. Lahko so tudi izvirno poslovno darilo.

Priporočamo