Eko srebrna hiša – Hiša razgledov in udobja

24. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

Eko srebrna hiša predstavlja gradbeni napredek ter bivanje v izjemno udobnih, modernih in varčnih stanovanjih različnih velikosti z razkošnimi 4 in 5 sobnimi ter dvonadstropnimi stanovanji.

Na Dunajski cesti 144 v Ljubljani Eko srebrna hiša nudi najkakovostnejša stanovanja za ekološko osveščene urbane ljudi, ki želijo visoko bivalno ugodje z nizko porabo energije, svež in zdrav zrak, upravljanje stanovanja preko inteligentnega kontrolnega centra in miren prostor.

Kakovost našega življenja je povezana tudi z našim bivanjskim prostorom

Najbolje počutimo v lepem in zdravem stanovanju. Ob Dunajski cesti v Ljubljani je tako zrasla edinstvena večstanovanjska stavba, ki nudi najvišjo kakovost bivanja. To je Eko Srebrna hiša, ki je prva pasivna visokotehnološka večstanovanjska visoka gradnja v Sloveniji in bližnjem regionalnem okolju. Predstavlja pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljeni sodobni bivanjski standard.

V stavbi so uporabljeni materiali evropskih standardov z vsemi potrebnimi certifikati

Izvedene so bile tudi meritve energijske učinkovitosti, ki jo kontrolira EU v sklopu projekta EE – Highrise in po pravilniku o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb objekt spada v najučinkovitejši energetski razred A1 (8kwh/m2a). Ekološki materiali skupaj z vgrajenimi sistemi omogočajo racionalno rabo energije in zdravo bivalno okolje, z zmanjšanim ogljičnim odtisom. Zato zaradi vsega naštetega Eko srebrna hiša lastnikom stanovanj poleg nizkih stroškov bivanja omogoča tudi ugodno investicijo in zaslužek pri morebitni kasnejši prodaji stanovanja.

To je še en dokaz, da značaj Eko srebrne hiše temelji na energetsko varčni zasnovi. Zaradi vseh naštetih prednosti bo bivanje v Eko srebrni hiši zadovoljilo različne strokovne profile ljudi kot tudi raznovrstne družine in aktivne posameznike.

ESH sledi novim trendom gradnje:

  • Energijska učinkovitost stavbe
  • Povezanost s prometnimi središči
  • Skrb za zdravo okolje z električnimi avtomobili in polnilnicami
  • Njena fleksibilnost ekonomične porabe energije skozi čas
  • Zdravo bivanje, ugodje in vrhunsko udobje

Več na: www.ekosrebrnahisa.si in www.ee-highrise.eu

Oglasite se v Eko srebrni hiši na Dunajski 144 v Ljubljani v prodajni pisarni in se prepričajte o  bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj. Info/prodaja; prodaja@akropola.si. , Špela Nosan 041 686 965, Gregor Kruhar Pegam 040 666 633

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri