Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar?

Ekskluzivno iz zakulisja: Kaj tokrat pripravlja Filip Flisar? (foto: OMV Slovenija) OMV Slovenija
29. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Eden najbolj priljubljenih slovenskih športnikov, smučar prostega sloga v disciplini smučarski kros, Filip Flisar je znan po tem, da je vedno v akciji. Tokrat ga nismo ujeli na enem izmed napornih treningov, ampak kar pred filmskimi kamerami, kjer se je več kot očitno dobro zabaval. V nadaljevanju si lahko pogledate nekaj ekskluzivnih fotografij iz zakulisja snemanja.

Filp Flisar je postal obraz nove kampanje OMV Slovenija, ki bo s 1. decembrom 2017 začel ponujati novo dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel. Na 15 bencinskih servisih OMV ob avtocestnem križu boste tako lahko po novem izbirali med dvema vrstama dizelskega goriva – obstoječim OMV Sprint Dieslom in novim OMV MaxxMotion Performance Dieslom. 

Filip Flisar

Odlična vzdržljivost tudi v zimskih mesecih

Filip FisarV mrzlih obdobjih je pomembna izbira goriva z lastnostmi, ki vozilu omogočajo brezhiben vžig motorja in vožnjo brez skrbi. Navedeni izziv odlično rešuje OMV MaxxMotion Performance Diesel, ki s posebno formulo zagotavlja odlično vzdržljivost, varen zagon in vrhunsko delovanje tudi v najbolj ostrih zimskih pogojih.

Gorivo najvišje kakovosti OMV MaxxMotion Diesel je zasnovala inovacijska skupina v Avstriji. Prideluje se izključno v OMV rafineriji Schwechat, ki je ena največjih in najmodernejših rafinerij v Evropi, od kjer se direktno razvozi na servise po Sloveniji.

Vodja inovacij in razvoja v OMV Nikolai Schubert je ob predstavitvi pojasnil: »Odlične zimske lastnosti OMV MaxxMotion Diesla zagotavljajo, da se lahko vozniki zanesejo na svoj avtomobil tudi pri ekstremno nizkih temperaturah. To omogoča posebna formula, ki smo jo razvili na podlagi naših izkušenj in tehničnega znanja.«

OMV MaxxMotion Performance Diesel se lahko pohvali s točko mašenja hladnega filtra (CFPP) do –40 stopinj Celzija, poleg tega pa poskrbi za večjo moč in zmogljivost avtomobilskega motorja. Inovativna formula zagotavlja čistočo in odpravlja obstoječe usedline, zato se posledično ustvarja manj emisij. S preprečevanjem korozije novo dizelsko gorivo povečuje življenjsko dobo in zagotavlja optimalno delovanje motorja v vseh letnih časih. Večja moč, boljši pospešek in odlična zmogljivost so otipljive prednosti, v katerih bodo uživali vsi ljubitelji jeklenih konjičkov. Dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Performance Diesel je popolna rešitev za brezskrbno in zanesljivo vožnjo tudi v najbolj ostrih zimskih pogojih.

Filip Flisar

Prihod novega goriva v Slovenijo je pozdravila tudi generalna direktorica družbe OMV Slovenija Vanja Lombar: »Veseli nas, da lahko našim gostom ponudimo razširjen portfelj dizelskega goriva. OMV MaxxMotion Diesel prinaša resnične in merljive prednosti v vseh vremenskih razmerah – maksimalno moč, odlično vzdržljivost in daljšo življenjsko dobo motorja. Ponosni smo, da bo od decembra dalje na 15 bencinskih servisih OMV na razpolago najboljše dizelsko gorivo v Sloveniji.«

Preberite več na Playboy.si