Esencialni kosi za vsako sezono, ki vas v Sportini čakajo v objemu finalnih poletnih popustov

Esencialni kosi za vsako sezono, ki vas v Sportini čakajo v objemu finalnih poletnih popustov (foto: Sportina) Sportina
19. 8. 2022 | Promocijsko sporočilo

Sportina je ravnokar pričela z neverjetnimi finalnimi letnimi popusti, ki kar za 50 % znižujejo cene na označenih kosih. Izkoristite priložnost in še pred vrnitvijo v običajno rutino popestrite svojo domačo garderobo z esencialnimi modnimi kosi.

Jeans hlače

Obvezni kos vsake garderobe in verjetno prvi kos, ki ga boste pograbili, ko se temperature prvič malce spustijo. Nam so pozornost pritegnile jeans hlače Francomina, ima pa znamka na voljo kar nekaj različnih modelov, tako da boste zagotovo našla tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Sportina

Topla jakna ali suknjič

Bodisi za prehodno obdobje, bodisi za prve res hladne dni, jakna ali suknjič reši zagato hitrih temperaturnih menjav. Na primer ta prelepa jesensko-zimska jakna Francomina, ki jo lahko kombinirate z večino vsakodnevne garderobe.

Sportina

Alternativni izbor ponuja čudoviti suknjič Only v izraziti barvi, ki lahko unikatno popestri vaš osebni slog.

Sportina

Udoben pulover

Puloverji s potiskom so neustavljiv trend, ki vsakodnevnemu modnemu slogu dodaja dotik igrivosti. Nas je navdušil pulover Marx, ki bo nezgrešljiv izbor za skok na kavo, uživanje v mestnih pustolovščinah ali obisk kinematografa.

Sportina

Majica s kratkimi rokavi

Lahkotne majice s kratkimi rokavi so nepogrešljive ne glede na sezono. V sklopu finalnih poletnih razprodaj v Sportini se pri različnih modnih znamkah ponuja širok izbor 'T-shirt' majic, med njimi tudi ta čudovita Morgan majic s kratkim rokavom za vse priložnosti.

Sportina

Elegantne ali 'casual' hlače

Elegantne ali bolj športne, temne ali svetle, z veliko ali malo žepi. V omari je vedno prostor za še ene hlače, verjetno pa imate kar nekaj idej, kam vse bi lahko oblekli te hlače Only, odlične za vsak športno-eleganten stajling.

Sportina

Finalni poletni popusti, ki prinašajo kar 50% znižanja na označene izdelke, vas čakajo v trgovinah XYZ, SPORTINA, SUPERDRY in ARMANI EXCHANGE, pa tudi na spletu v shop.xyz.fashion in shop.sportina.fashion.

XYZ