Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G: Neverjetna mobilna doživetja, ki so na voljo vsem

Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G: Neverjetna mobilna doživetja, ki so na voljo vsem (foto: Samsung) Samsung
18. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Nova Galaxy A serija predstavlja najbolj priljubljeno kategorijo pametnih telefonov Galaxy in je vodilna pri konceptu demokratizacije najnovejših inovacij Galaxy.

Podjetje Samsung Electronics je danes predstavilo dva nova pametna telefona Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G, ki predstavljata paket najnovejših inovacij Galaxy in ponujata celovito mobilno izkušnjo po ugodni ceni. Nova Galaxy A serija, ki jo poganja povsem nov procesor, skupaj s kamero z umetno inteligenco, ki je značilna za Galaxy, obsežnim in gladkim zaslonom ter dvodnevnim delovanjem baterije, ponuja povezljivost 5G, visoko varnost, trajnostno naravnano, elegantno in tanko obliko ter napredne izkušnje ekosistema Galaxy. Poleg tega obe napravi podpirata stalne nadgradnje uporabniškega vmesnika One UI in operacijskega sistema Android ter varnostne posodobitve, ki zagotavljajo, da je uporabnikova mobilna izkušnja vedno odlična.

»Prepričani smo, da si vsakdo zasluži priložnost, da izkusi pozitiven vpliv mobilne tehnologije na svoje življenje. Z najnovejšo izdajo Galaxy A serije omogočamo, da je uživanje v naprednih in inovativnih mobilnih izkušnjah Galaxy lažje kot kdajkoli prej in to po ugodni ceni,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja podjetja MX (Mobile eXperience) družbe Samsung Electronics.

Posnemite čudovit posnetek v vsakem trenutku

Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G ponujata napredno izkušnjo fotografiranja na višji ravni, opremljeno s številnimi zmogljivimi in zabavnimi funkcijami iz Galaxy S serije - ne glede na to ali ustvarjate vsebino ali jo delite s prijatelji. Sistem štirih kamer Galaxy A53 5G ima OIS kamero in 64 MP in tehnologijo VDIS, ki vsakokrat posname jasne in ostre posnetke. Sprednja kamera z visoko ločljivostjo 32 MP pa zagotavlja odlične selfije in jasne videoklice.

Inovativna kamera nove Galaxy A serije, ki jo poganja popolnoma nov 5 nm procesor z umetno inteligenco omogoča, da je vsaka slika videti odlično - tudi pri šibki svetlobi. Izboljšani nočni način samodejno sintetizira do 12 slik naenkrat, zato so nočne fotografije videti svetle in z manj šuma. Pri snemanju videoposnetkov v okolju s šibko svetlobo pa se hitrost slikanja Galaxy A serije samodejno prilagodi, da se ustvarijo svetli in jasni videoposnetki.

Izboljšani portretni način z dvema kamerama in zmogljivo umetno inteligenco natančneje zajame globino in obrise predmeta. Z načinom »Zabava« (Fun mode) pa lahko trenutke poudarite z igrivimi filtri in učinki, ki zdaj delujejo z ultraširokim objektivom. Funkcija »Preoblikovanje fotografij« (Photo Remaster) vdihne novo življenje starim fotografijam, funkcija »Brisanje predmetov« (Object easer) pa odstrani nezaželene objekte v ozadju.

Izboljšajte doživetje pri gledanju kjerkoli in kadarkoli

V preteklosti je bilo na sončen dan težje videti vsebino zaslona pametnega telefona, vendar inteligentni algoritem nove Galaxy A serije zagotavlja, da je zaslon živahen tudi ob uporabi zunaj in v vseh vremenskih pogojih. Izjemen 16,5 centimetra (6,5-palčni) zaslon Super AMOLED pri Galaxy A53 5G ponuja frekvenco osveževanja 120 Hz za poglobljeno izkušnjo. Galaxy A33 5G prihaja z 16,25 centimetrov (6,4-palčnim) zaslonom Super AMOLED in frekvenco osveževanja 90 Hz. Poleg tega je nova Galaxy A serija zdaj opremljena z baterijo, ki omogoča do dvodnevno delovanje in s 25W superhitrim polnjenjem - zato lahko nemoteno gledanje, pretakanje vsebin in še veliko drugega sedaj traja več časa.

Lepa, vzdržljiva in funkcionalna zasnova

Nova Galaxy A serija je izdelana tako, da je modna, funkcionalna in trajnostna. Tanek okvir naprave ustvarja gladek in eleganten videz, zasnova Ambient Edge pa fotoaparat brezhibno združuje z ohišjem telefona. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G imata trpežno Corning® Gorilla® Glass 5 steklo ter odpornost proti vodi in prahu IP67, kar zagotavlja večjo vzdržljivost in varnost.

Samsung je vedno postavljal izzive, kaj je mogoče s tehnologijo in bo še naprej premišljeval, kako najbolje izkoristiti vire našega planeta. Avgusta 2021 se je podjetje z napovedjo »Galaxy for the Planet« zavezalo, da bo do leta 2025 zagotovilo oprijemljive okoljske ukrepe, ki bodo pripomogli k bolj zdravemu planetu. Na podlagi trajnostnih prizadevanj podjetja Galaxy A serija odstranjuje polnilni vtič in zmanjšuje velikost embalaže. V embalaži je uporabljen tudi trajnostno pridobljen papir, v sami napravi pa so za stranske gumbe in pladnje za kartice SIM uporabljeni reciklirani materiali po porabi (PCM).

Poleg materialov je podaljšana tudi življenjska doba nove A serije. Oba pametna telefona zagotavljata do štiri generacije nadgradenj uporabniškega vmesnika One UI in operacijskega sistema Android ter do pet let varnostnih posodobitev. Te funkcije uporabnikom omogočajo dostop do najnovejše programske opreme in varnosti ter tako povečujejo življenjski cikel pametnega telefona.

Povezana izkušnja Galaxy, varna in na dosegu roke

Nova Galaxy A serija zagotavlja, da podatki in informacije ostanejo zaščiteni, saj jih varuje sistem Samsung Knox. Pri shranjevanju zasebnih fotografij, beležk in aplikacij »Varna mapa« (Secure Folder) uporabnikom ponuja šifriran digitalni sef, tako da lahko do njegove vsebine dostopajo le oni. Z uporabo funkcije »Zasebnega deljenja« (Private Share) lahko uporabniki natančno nadzorujejo, kdo ima dostop do datotek in koliko časa. Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G bosta vključevala tudi novo denarnico Samsung Wallet, priročen in zaščiten prostor za varno shranjevanje vsega, od letalskih kart do kreditnih kartic.

Galaxy A53 5G in A33 5G delujeta brezhibno z drugimi napravami ekosistema Galaxy za popolno povezano izkušnjo. Zvokovne možnosti se razširijo s povezovanjem serije Galaxy Buds z vrsto naprav, vključno z Galaxy A53 5G in Galaxy A33 5G. Uporabniki bodo lahko uživali v tehnologiji 360 Audio, ki je na voljo v Galaxy Buds Pro, kmalu pa bo na voljo tudi v Galaxy Buds2 in Buds Live ter zagotavlja pristen 3D-zvok. Ko je čas za produktivnost, lahko s funkcijo Link to Windows povežete novo Galaxy A serijo z računalnikom s sistemom Windows in kopirate, lepite, prenašate datoteke ter celo odgovarjate na klice ali sporočila. 

Galaxy A53 5G bo v Sloveniji na voljo od 1. aprila, Galaxy A33 5G pa v začetku aprila. Več informacij pa na Samsung Newsroom.

Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s prodornimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo oblikuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemov LSI sistemov in LED rešitev. Za več informacij obiščite Samsung medijsko središče na news.samsung.com.
Značke: Samsung