Govori se, da smo Slovenci spolno zadržani. Pa smo res?

Govori se, da smo Slovenci spolno zadržani. Pa smo res? (foto: Urgenca Press) Urgenca Press
25. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Pred kratkim zaključena velika nagradna anketa o spolnih navadah Slovenk in Slovencev, je postregla s sila zanimivimi rezultati. Kot vsako leto, je tudi tokrat za anketiranje poskrbel spletni portal za odrasle urgenca.com. V anketi je sodelovalo preko 17.000 anketirancev, ki so poskrbeli za to, da vam lahko postrežemo z izjemno zanimivimi in žgečkljivimi rezultati o spolnih navadah v naši deželi.

Se Slovenci držimo enega partnerja ali nas kdaj zamika tudi …?

59 % vprašanih odgovorilo, da imajo spolne odnose le s stalnim partnerjem. S 23 % sledijo tisti, ki so odgovorili, da trenutno nimajo stalnega spolnega partnerja. Zanimivo, kar 15% anketiranih Slovenk in Slovencev pa je odgovorilo, da si poleg stalnega partnerja omisli še ljubimca ali ljubimko.

Katere naprave uporabljamo za ogled erotičnih vsebin?

Kdor pravi, da jih ne gleda laže. In kje, ter kako si jih najraje ogledujemo v Sloveniji? Nobeno presenečenje ni, da je absolutni zmagovalec naš zvesti spremljevalec, ki je vedno pripravljen na tovrstne podvige nedaleč stran v žepu ali torbici. 45% vprašanih bi si drznilo med rjuhe skočiti z nekom, ki bi ga spoznali na urgenca.com.

sex

Imamo Slovenci kakšne erotične fantazije?

Huh, kar nekaj jih je bilo izpostavljenih, a poglejmo katere so »tiste prave« in najpogostejše. Seks na javnem mestu je precej pogosta fantazija Slovencev in Slovenk. Občutek, da človeka lahko kdo zaloti, doda spolnosti še neko novo, vznemirljivo dimenzijo, narava pa ponuja nešteto kotičkov za popestritev le-te. Med »porednimi« oziroma nagajivimi stvarmi zasledimo na primer še seks v avtomobilu, analni seks, seks v troje ter seks z različnimi spolnimi pripomočki.

kako

S kom od znanih najraje v posteljo?

Anketiranci so se znašli tudi pred vprašanjem s katerim znanim Slovencem ali Slovenko bi si najraje delili svojo posteljo. Z ogromnim naskokom je bila okronana zmagovalka moških fantazij prelestna, seksi in poskočna Tanja Žagar! Na drugi strani so si ženske za najbolj zaželenega med rjuhami izbrale Franka Bajca.

Celotno analizo ankete in vse rezultate pa si lahko ogledate TULE!