Gradbeniško obarvan bosanski horoskop - poglejte in se nasmejte!

Gradbeniško obarvan bosanski horoskop - poglejte in se nasmejte! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2018

Poznamo različne vrste horoskopov - eni jim verjamejo in zaupajo, drugi ob njih samo nejeverno odkimajo z glavo ali zamahnejo z roko. Ste že slišali za bosanski horoskop? Morda se boste ob tem samo dobro nasmejali.

Bosanski horoskop že nekaj časa kroži po spletu, mi pa mirno priznamo, da smo ga odkrili šele pred kratkim. Za vas smo se ga potrudili prevesti čim bolj avtentično (vemo, da marsikatera "sočna" beseda v prevodu izgubi svoj pomen) in upamo, da nam je to uspelo. Zatorej ne bodite užaljeni, če smo ohranili kakšno "neprimerno" besedo kar v izvirniku. Gre pa tako:

Lopata (22. 12. - 19. 1.)

Rojeni v tem znaku najpogosteje nadrsajo. Pripreljejo jih na pripravo gradbišča in so do vratu v blatu. Sicer pa jih odlikujeta analitični duh in romantična narava, dobro pa se ujemajo z osebami, rojenimi v znaku krampa.

Mešalec (20. 1. - 18. 2.)

Modeli, ki so rojeni v tem znaku, veljajo za umirjene osebe. Njihov moto je BMK (boli me ... ), vse dokler mešalec za beton funkcionira. Malce popizdijo samo, če se pokvari, potem pa povabijo tiste, rojene v znaku lopate, naj delo končajo ročno. So zelo vesele narave in imajo radi otroke.

Dvigalo (19. 2. - 20. 3.)

Rojeni v znaku dvigala so - logično - vitki, visoki in čvrsti ljudje. Kot osebe so nekoliko nestabilni, zato se jim pogosto zgodi, da jim stopala zalijejo z betonom, da se ne bi prekucnili. Dobro se razumejo z mešalci. Dvigala so ljudje, ki so tihi, previdni in nagnjeni k magiji, misticizmu, vlašičkemu siru in jagnjetini z žara.

Kontejner (21. 3. - 19. 4.)

Njihov zaščitnik je rdeči orel. Pravzaprav nihče ne ve, zakaj, a oni že trdijo tako. Menda je to zaradi gužve v baraki (kontejnerju). Dobro se ujemajo z lopatami, seveda, če slednje ne pizdijo preveč. Odlikujejo jih velika umska moč, čustvena energija in smrdljive noge.

Kramp (20. 4. - 20. 5.)

Krampi veljajo za izrazito poduhovljene osebe, na prvem mestu so jim družinski odnosi. To je še posebej jasno pri njihovih kletvicah, v katerih redno omenjajo boga, Cerkev, mamo, očeta in sestro. Najbolj intenzivna tovrstna religiozna čustva doživljajo takrat, ko jim nekaj ne gre po načrtu. Treba je še dodati, da je njihov totem iz rastlinskega sveta zelje.

Armirani beton (21. 5. - 20. 6.)

Armirani beton je znak, v katerem so rojene glavne face na gradbišču. So trdni in neumni, čvrsti in zajebani, veljajo za strah in trepet dvigal in mešalcev. Treba se jim je izogniti. Nimajo totema iz rastlinskega sveta. Redko si obrijejo brado in brke. Niso navdušeni nad izkušnjami iz sveta higiene. 

Pikhamer (21. 6. - 22. 7.)

Rojeni v tem znaku so izrazito čustvene osebe. Nagnjeni so k depresivnemu razpoloženju, ko zmanjka piva. Čustveno so vezani za materinski lik v obliki dežurne natakarice. Ne prenašajo lopat in betonov. Barva pikhamerjev je rožnata, totem iz rastlinskega sveta pa kakavovec.

Mesni narezek (23. 7.- 22. 8.)

Osebe, rojene v tem znaku, pogosto trpijo za povišanim holesterolom. Dobro se ujemajo s kontejnerji. Veljajo za oštroumne in za dobre voditelje. Ljudje, rojeni v drugih znakih, jih imajo radi, a jim za hrbtom pogosto je... mater, še posebej betoni so nagnjeni k temu. Izrazita značilnost mesnega narezka je skrivnostnost, njihova barva pa je rjava in črna. Totem iz rastlinskega sveta je pasulj.

Čelada (23. 8. - 22. 9.)

Rojeni v tem znaku veljajo za izrazito intelektualne osebe. Vse dosežejo z glavo. Z njo tudi najpogosteje štemajo, včasih pa tudi mislijo, čeprav niso nagnjeni k temu, da bi glavo uporabljali v ta namen. Dvigala in betoni jih naravnost obožujejo. Pogosto se ukvarjajo s poezijo in veljajo za romantične. So pogumne in vztrajne osebe, vsestransko močne, imajo izraziti občutek za pravico in družino. Zavzemajo se za druge ljudi in legalizacijo prostitucije. Njihova barva je seveda - bela.

Mujo (23. 9. - 23. 10.)

Rojeni v znamenju Muje so glavne face na gradbišču. Najbolj se ujemajo z lopatami in krampi, najtežje pa z betonom. Veljajo za družabne in prijateljske ljudi, tako da so le redko sami. Nagnjeni so h kulturnim angažmajem po gostilnah in alpinističnemu lezenju po lokalnih radodajkah. Mujeva barva je vijolična, totem iz rastlinskega sveta pa je burek.

Opeka (24. 10. - 21. 11.)

Opeka ima izrazito dobro sposobnost presojanja in intuicije. Veljajo za strokovnjake za človeško dušo. Slutijo, ko se pripravlja pizdarija, zato se modro umaknejo v ozadje, od koder podjebavajo v cilju mirne rešitve konflikta. Najbolje se ujemajo z betoni in mešalci, ne prenašajo pa krampov, lopat, mesnih narezkov in zapisanih besed. Totem iz rastlinskega sveta je bršljan, njihova barva pa opečnata, ampak v zelenem odtenku. 

Severina (22. 11. - 21. 12.)

Severina se najbolj ujema s kontejnerji in mujoti. Tisti, ki so rojeni v znaku Severine, so nagnjeni k analnemu seksu, a treba jim je pripisati še kakšno duševno karakteristiko (intuicijo in veliko zmožnost predvidevanja). Čutijo močno odbojnost do kamer in kakršnih koli oblik snemanja. Njihova slaba plat je poraščenost. Barva Severine je črna, totem iz rastlinskega sveta pa ja trava. Zelena, kakopak.

Priporočamo