VIDEO: Hokejisti se strinjajo: podpora je nevidna moč uspeha

VIDEO: Hokejisti se strinjajo: podpora je nevidna moč uspeha (foto: Marin Mešter) Marin Mešter
23. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Zimske olimpijske igre Pjongčang 2018 so iz dneva v dan bliže. Združile bodo najboljše športnike sveta in osvetlile srčiko olimpizma – prijateljstvo, solidarnost in pošteno tekmovanje. Gledalci malih ekranov lahko zasledijo olimpijski spot Coca-Cole s tremi slovenskimi hokejisti. Ti pozivajo navijače, naj avijajo v duhu pobude: #vednopodpiraj.

Slovenska moška članska hokejska reprezentanca se je prvič uvrstila na olimpijske igre v Sočiju leta 2014 in se takrat uvrstila v četrtfinale. Spomin na ta izjemen uspeh je ševedno živ, med hokejisti pa tli goreča želja po uspehu v Pjongčangu.

Nevidna moč, ki vodi v uspehe, je podpora, se strinja hokejistični trio – Miha Štebih, Miha Verlič in Mitja Robar: »Najpomembnejši so družina, prijatelji in navijači, saj nam športnikom dajejo dodaten zagon, predvsem v zahtevnih trenutkih. S podporo nam je tako v življenju kot na ledu vse lažje.« Ob tem vsem, predvsem pa mladim sporočajo: »Trdo delajte, ne obupajte in predvsem – ne pozabite uživati!«

Družba The Coca-Cola Company ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni. S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez v letu 2017 Coca-Cola v Sloveniji širi olimpijski duh tudi na slovenskih tleh.

S pobudo #vednopodpiraj spodbuja potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo.

Več: www.coca-cola.si

Priporočamo