Honor 9 - lovilec svetlobe že na voljo pri nas

Honor 9 - lovilec svetlobe že na voljo pri nas (foto: Matic Kremžar) Matic Kremžar
28. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

Huawei, ki tudi v Sloveniji beleži izjemno rast, je na ekskluzivnem dogodku v ljubljanskem klubu Top Six predstavil novega paradnega konja, Honor 9. Honor je sestrska blagovna znamka tega hitro vzpenjajočega proizvajalca telefonov, ki je namenjena milenijski generaciji, a s svojo izvirnostjo in privlačno ceno prepriča tudi vse ostale.

Telefon Honor 9 je že na voljo v Sloveniji, v avgustu pa boste lahko svoj paket izbrali pri vseh operaterjih, prodaja pa bo stekla tudi v prosti prodaji. S tem je Slovenija končno v elitnem klubu držav, ki prve začenjajo s prodajo novega paradnega konja te znamke.

Honor 9 - lovilec svetlobe že na voljo pri nas

Rdeča nit ljubljanske predstavitve telefona, ki se jo je udeležilo več kot 150 povabljenih gostov, so bili igra svetlobe, sodobni poletni ritmi in impresivni nastopi slovenskih akrobatov FB Acrobatics in breakdancerjev Local Heroes.

Ko združijo moči divja svetloba, modri in ognjeni koktejli, slovenski estradniki in predstavniki vseh večjih prodajalcev telefonov v Sloveniji, se zgodi nepozabna noč polna futurističnih in fantastičnih idej. Dogodka sta se udeležila tudi Timotej Lampe Ignjić, edini slovenski profesionalni skejter in Manca Šepetavec, Miss športa Slovenije 2017, oba navdušena uporabnika znamke Honor. Na dogodku je Honor znova dokazal, da se ves čas spogleduje s prihodnostjo, ravno tako kot njegovi uporabniki.

Manca, Filip in Blaž

Igro svetlobe in barv, ki je bila rdeča nit dogodka, obvlada tudi eden najbolj priznanih slovenskih ilustratorjev, Mitja Bokun, ki sodeluje s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami. Tokrat je pogumno združil moči z Honorjem. Slikarsko platno z Bokunovo ilustracijo, ki je nastajala v živo, so soustvarjali tudi obiskovalci dogodka, kar je dogodek povzdignilo na umetniško raven.

Honor 9 - lovilec svetlobe že na voljo pri nas

Najnovejši telefon družine Huawei, Honor 9, bo v Sloveniji zagotovo podiral rekorde prodaje. Napreden dizajn, v svetleče sivi, modri in beli, ki se povezuje z odlično zmogljivostjo in kakovostno dvojno kamero, je že napovedana svetovna uspešnica. V prvih dveh tednih zbiranja naročil so po svetu poslali že več kot milijon telefonov.

Honor 9 - lovilec svetlobe že na voljo pri nas

Honor 9 je dobil ime lovilec svetlobe zaradi čudovitega 3D ukrivljenega stekla in kovinskega robu na zadnji strani. Ta kombinacija ustvari subtilni kovinski sij – nekaj, kar do sedaj še nismo videli pri oblikovanju pametnih telefonov. Ponaša se z nadgrajeno dvojno kamero z 20 in 12 MP RGB in monokromatskim senzorjem in neverjetno kakovostjo zvoka.

O Honorju

Honor je vodilna e-blagovna znamka pametnih telefonov v okviru skupine Huawei. V skladu s svojim sloganom »For the Brave« je bila blagovna znamka ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalnih domorodcev z internetno optimiziranimi izdelki, ki nudijo odlično uporabniško izkušnjo, navdihujejo delovanje, spodbujajo ustvarjalnost in mlade spodbujajo k doseganju svojih sanj. Pri tem se Honor od ostalih razlikuje z razkrivanjem lastnega poguma, da dela drugače in za svoje uporabnike ustvarja najnaprednejše tehnologije in inovacije.

Za več informacij obiščite: www.hihonor.com.

Priporočamo