Horoskop za obdobje od 19. do 25. 5. 2014

Milan Tarot 
 (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
19. 5. 2014

VODNAR (21. 1.–19. 2.)

Vse do konca tedna boste ambiciozni in delavni. Bodite tolerantni do drugače mislečih. Odločite se za utečeno pot, ki je manj tvegana. Vikend izkoristite za sprostitev in druženje. Na rojstnodnevni zabavi bo mešana družba in smeha ne bo manjkalo. Ne pretiravajte. Če vas zanima, kdaj se vam obeta poroka, me pokličite na +381 62 832 73 72.

RIBI (20. 2.–20. 3.)

Razpihajte plamena domišljije. Sprejmite priložnost, da dobite vlogo v javnosti. Odprti bodite za pogajanje in premirje ter sledite svojemu srcu bolj kot razumu. Iz življenja bo treba izpustiti nekaj ali nekoga, ki vam veliko pomeni. Potem boste dobili nekaj še bolj vrednega. 

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Pripravljeni ste za nekaj novega. Vprašajte se, ali je vse skupaj vredno cene, ki jo boste morali plačati. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi se jim lahko izognil nekdo drug. Samski ovni se bodo zaljubili do ušes. Oblecite nekaj modernega in modre barve – ta teden vam bo to prineslo srečo v ljubezni.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Vse lahko dosežete, če verjamete vase. Morda boste ugotovili, da vam lahko deljenje vaših najbolj nenavadnih zamisli z nekom drugim pomaga najti način, da katero od njih uresničite. S prijatelji boste v navzkrižnem ogenj. Zvezde so pokazale črni urok bikom, ki so v zvezah več kot 7 let in neporočeni. Javite se +381 62 832 73 72.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Še vedno ste soočeni z dejstvom, da so potrebne spremembe, in se tudi borite zanje. Vendar se bodo ljudje upirali vašim potrebam in vam bodo stali na poti pri doseganju cilja. Poskusite razumeti, da gre samo za strah in nemoč na drugi strani. Navdušite jih in marsikaj se bo dalo narediti. Ponedeljek bo zelo stresen.

RAK (22. 6.–23. 7.)

Ta teden se pripravljate na veliko družinsko slavje. Neko za vas pomembno razmerje bi se lahko razdrlo ali poglobilo. Ne dovolite si biti žrtev nedoslednosti in raztresenosti. Spoznajte, kaj na čustvenem področju potrebujete, predvsem pa, česa si več ne želite. Če vas zanima vaša usoda, me pokličite na +381 62 832 73 72.

LEV (24. 7.–23. 8.)

Metuljčki v trebuhu vam bodo dali nov zagon, novo upanje v ljubezen. Če ste v preteklosti bili razočarani v ljubezni, vas bo ta teden zelo razveselilo prijetno presenečenje. Čeprav bo vaša situacija dosti komplicirana, boste vseeno z glavo v oblakih. Pomembno je, da ste srečni. Vaša srečna številka je 6.

DEVICA (24. 8.–23. 9.)

Običajno preveč mislite na varnost. Večinoma iščete zagotovilo, da so nagrade, ki jih lahko prejmete, vredne vašega časa. Ker ste tako pazljivi, vas redko kdaj lahko pretentajo. Laž ima kratke noge, vas je nemogoče pretentati. Device s finančnimi težavami naj me pokličejo na +381 62 832 73 72, saj vidim velik črn oblak nad tem področjem.

TEHTNICA (24. 9.–22. 10.)

Zelo živahen teden vas čaka. Veliko dogajanja bo, veliko misli in druženja. Sprva boste zelo dinamični in odločni, s tem boste marsikoga presenetili, v drugi polovici tedna vas lahko zagrabi nekaj živčnosti. Imeli boste veliko idej, kar je seveda super, zapišite jih, ne pa pustiti, da zaradi tega ne boste mogli mirno spati. Pijte zeliščni čaj za boljši spanec.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Vezanim se nakazuje čustveno umirjen teden, brez velikih pretresov. Toliko več se bo dogajalo samskim, pazite le, da se ne boste zapletli z napačno osebo, ki bi vam znala zagreniti dobršen del prihodnosti. V službi se obeta zanimiv razplet na videz izgubljene priložnosti. Če vam primanjkuje sreče, me pokličite na +381 62 832 73 72, da razkrijemo krivca.

STRELEC (23. 11.–21.12.)

Postopno se stvari sestavljajo in vsa bremena preteklosti izgubljajo svojo ostrino. Čutite, da prihajajo nekoliko boljši dnevi. Predelujete globoko v sebi, zato si vzemite čas in bodite ljubeči do sebe, tudi do svojih napak. Vsi smo ljudje.

KOZOROG (22. 12.–20.1.)

Obnovila se bo stara strast na čustvenem področju, pri poslovnosti pa se ne podrejajte več in poiščite rešitve, ki jih do zdaj niste videli. Pomoč vam bo ponudila oseba, od katere take vrste pomoči niste pričakovali. Zvezde pravijo, da najboljše šele prihaja. Kaj in kako vam lahko pogledam v karte, me pokličite na +381 62 832 73 72.

Značke: Milan Tarot