Huawei ima novega paradnega konja

8. 4. 2016 | Promocijsko sporočilo

Huawei je ta teden v v Londonu predstavil nov pametni telefon P9 ter njegovega večjega brata P9 Plus. Gre za prvi pametni telefon z dvema kamerama Leica. Obe zadnji kameri pri P9 delujeta v tandemu, s čimer uporabniku omogočata zajemanje neverjetno podrobnih, globokih in barvitih fotografij.

Soustvarjen s podjetjem Leica Camera AG, ima P9 izjemne fotografske zmogljivosti. Ker ima P9 Huaweijevo tehnologijo Hybrid Focus, zajema fotografije z bliskovito hitrostjo, natančnostjo in stabilnostjo. P9 podpira fokusiranje na podlagi treh metodologij – lasersko, izračunavanje globine in kontrasta – ter avtomatsko izbere tisto, ki najbolj ustreza okoliščinam.

P9 resnično blesti pri nizki svetlobi, saj dizajn z dvema kamerama omogoča zajemanje več detajlov in svetlobe. Črno-bel objektiv ujame izjemne detajle. Funkcija široke zaslonke na P9 pa omogoča uporabnikom, da eksperimentirajo z inovativnimi vizualnimi učinki in ustvarijo edinstvene podobe in vsebine.

Telefon je še posebej uporaben za tiste, ki veliko potujejo, saj ima dva utora za sim kartici in pa prostor za spominsko kartico Micro SD.

Telefon bo v Sloveniji na voljo v začetku maja.

Značke: huawei P9

Priporočamo