Inovativni prenosni projektor Samsung Freestyle (na voljo v Sloveniji za prednaročilo z odličnimi darili)

Inovativni prenosni projektor Samsung Freestyle (na voljo v Sloveniji za prednaročilo z odličnimi darili) (foto: Samsung) Samsung
21. 1. 2022 | Promocijsko sporočilo

Projektor Freestyle odlikuje vrhunski dizajn, njegove lastnosti pa prinašajo popolno uporabniško izkušnjo in veliko dozo zabave.

Freestyle je inovativni prenosni projektor družbe Samsung Electronics. Pred kratkim je bil predstavljen na sejmu CES 2022 in je tudi prvi projektor te vrste. Naprava se ponaša z elegantno in lahko obliko ter prinaša številne funkcije za kakovostno predvajanje priljubljenih video in zvočnih vsebin. Poleg tega uporabnikom zagotavlja veliko mero zabave, ne glede na to, kje se nahajajo.

Prednaročila za prenosni projektor Freestyle so od danes odprta tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 1.009,00 €, kot darilo pa zraven prejmete še zaščitni etui za Freestyle in tablico Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do razprodaje zalog).

Kompaktna in lahka zasnova

Freestyle je revolucionaren projektor, ki uporabnikom omogoča popolno svobodo pri uporabi. Ta ljubka naprava tehta le 830 gramov in se prilaga v vsako dlan. Zaradi izjemne napredne tehnologije je projektor lahko tudi pametni zvočnik ali ambientalna osvetlitev v enem. Je preprostega in elegantnega dizajna, ki se bo prilegal v katerikoli prostor ali lokacijo – od dnevne sobe, spalnice, kuhinje ali zunanje terase. Njegovo stojalo omogoča vrtenje do 180 stopinj, zato bodo uporabniki lahko svoje vsebine prikazovali kjerkoli želijo – na mizah, tleh, steni ali celo stropu.

Najvišja kakovost avdio in video vsebin

Inovativen projektor Freestyle prinaša številne funkcije, ki dvignejo kakovost predvajanja, kot sta samodejni zagon in samodejno izravnavanje Zahvaljujoč tej funkciji naprava zagotavlja proporcionalen zaslon, kar pomeni, da lahko samodejno prilagodi svoj zaslon pod katerimkoli kotom, na katerokoli površino. Poleg tega ima funkcijo samodejnega ostrenja za brezhibno čist zaslon. To malo prenosno čudo ima podporo za SmartTV, ki uporabnikom ponuja različne možnosti – od prenosa, zrcaljenja in oddajanja najljubših filmov, serij ali vsebin iz pametnih telefonov. Je pa to tudi prvi projektor na svetu, ki ga certificirajo glavni svetovni OTT partnerji za vrhunsko izkušnjo gledanja vsebin.

Neomejen odmerek zabave

Freestyle projektor preprosto nima omejitev, saj ga lahko uporabniki vzamejo s seboj in uporabljajo na poti. Projektor je odličen spremljevalec za potovanja, druženje z družino in prijatelji ali za ustvarjanje intimnega vzdušja v vašem domu. Zahvaljujoč ambientalnemu načinu in prozornemu pokrovu leče omogoča ustvarjanje svetlobnih učinkov, hkrati pa lahko prevzame vlogo pametnega zvočnika, ki analizira glasbo in ji projicira vizualne učinke. Poleg tradicionalnega priklopa na stensko vtičnico je naprava združljiva z zunanjimi baterijami, ki podpirajo USB-PD in 50W / 20V izhod ali več, tako da bodo uporabniki lahko uživali v vseh možnostih, ki jih ponuja projektor Freestyle.

Projektor Freestyle je zdaj na voljo v Sloveniji za prednaročila po priporočeni maloprodajni ceni 1.009,00€, za darilo pa brezplačno prejmete še zaščitni etui, kamor ga boste varno pospravili, in tablico Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do razprodaje zalog). Dodatne informacije o prednaročilu najdete NA TEJ POVEZAVI.

Več informacij o napravi najdete TUKAJ.

Značke: Samsung