Trump Tower? Žal, na tem naslovu obstaja le Dump Tower!

Trump Tower? Žal, na tem naslovu obstaja le Dump Tower! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
28. 11. 2016

Donald Trump se te dni močno jezi in svojim nasprotnikom očita prav to, kar je sam neprestano počel celotno minulo leto in kar počne še vedno.

Med drugim je tako na Twitterju napadel aktualna prizadevanja stranke zelenih za ponovno preštevanje glasov v Wisconsinu, Pensilvaniji in Michiganu, obenem pa je sam sprožal vprašanja o legitimnosti volitev s trditvijo, da so milijoni nezakonito volili v Kaliforniji, New Hampshiru in Virginiji.

In ker ima toliko dela z napovedjo kandidatke zelenih Jill Stein, ki je že v petek vložila zahtevo za ponovno preštevanje glasovnic v Wisconsinu in napovedala, da bo podobno storila tudi danes v Pensilvaniji in v sredo v Michiganu (za ta namen pa je v zgolj nekaj dneh zbrala več kot pet milijonov dolarjev, čeprav je v letu dni predsedniške kampanje skupaj zbrala le 3,5 milijona), nima časa odreagirati na naravnost nenavadno potegavščino, ki se je na njegov račun zgodila v samem srcu Googla.

Ko Trump Tower postane Dump Tower!

Trump se v nedeljo še ni odzval na potezo doslej še neznanega storilca ali storilcev, ki so na popularni aplikaciji googlovi zemljevidi ime njegove stolpnice na 5. aveniji v New Yorku iz "Trump Tower" spremenili v "Dump Tower", kar bi pomenilo nekaj takega kot odlagališče smeti. Tudi ime njegove stolpnice na trgu Comubus v New Yorku "Trump International Hotel & Tower" so spremenili v "Dump International Hotel & Tower".

Pri Googlu so zaplet opazili in popravili v soboto zvečer oziroma zgodaj v nedeljo zjutraj ter se ustrezno opravičili. Krivca ali krivce še iščejo, nekateri pa sumijo, da je šlo verjetno za uslužbence Googla, ker naj bi bilo imena na zemljevidih sicer težko spremeniti.

Priporočamo