Iskrena izpoved: "Med odnosom se mi je zgodilo TO, mislila sem, da se bom pogreznila od sramu!" (ajej, ne bi bili v njeni koži)

Iskrena izpoved: "Med odnosom se mi je zgodilo TO, mislila sem, da se bom pogreznila od sramu!" (ajej, ne bi bili v njeni koži) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2023

Ljudem se res dogajajo nenavadne stvari - tudi takrat, ko se lotijo "vroče" akcije.

26-letna ženska je na enem od spletnih fotumov delila svojo izkušnjo, do katere je prišlo, ko sta se ona in njen takratni fant hotela lotiti posteljne akcije. Težava je bila v tem, da je bil on malce bolj obdarjen, je poudarila ženska.

"Moj takratni fant je imel nekoliko večji ud od povprečja, kar pa mi sicer ni predstavljalo nobeno težavo, ko sva seksala," je zapisala in nadaljevala: "Čisto drugačna zgodba pa je bila, ko je šlo za oralni seks, v katerem je neskončno užival. Takrat sem se morala res zbrati, da sem ga zadovoljila," pravi 26-letnica. "Večinoma je šlo brez težav, a enkrat se je zgodila hudaaaaa neprijetnost," je bila iskrena.

Iskrena izpoved: "Med odnosom sem se preveč sprostila, naslednji dan sem pobegnila domov!" (uuu, kako nerodno, šlo je za javni kraj!))

In za kaj je šlo? Nekega večera sta se odpravila ven, v lokal na zabavo. "Vsi smo žurali, plesali, jedli, pa seveda tudi pili. Zabava je trajala pozno v noč, in res nam je bilo lepo. Ko sva se odpravila domov, se mi ni zdelo, da bi bila kaj preveč vinjena. Pač nekaj sem spila, tako kot vsi ostali, a nisem čutila, da bi bilo kaj zelo narobe," je zapisalo dekle.

"Ko sva prišla v stanovanje in se spravila v posteljo, sva oba začutila poželenje. Moj fant je na žuru očitno spil malce preveč, saj ga njegov korenjak sprva ni hotel ubogati. Hotela sem ga malce poživiti z oralnim seksom. Sklonila sem se, da bi ga vzela v usta, in to sem tudi naredila. A tisto, kar je sledilo, je bilo res grozno," še pravi dekle. "Naenkrat se mi je začel dvigovati želodec! Na zabavi sem namreč pila rdeče vino, kar pa mi očitno ni najbolje sedlo. Nisem imela toliko časa, da bi vstala - ko sem samo dvignila glavo, se mi je zavrtelo in začela sem bruhati."

Izpoved bralke: "Sredi odnosa so iz moje vagine začeli prihajati čudni zvoki ..." (od sramu se je skoraj pogreznila v zemljo!)

Dodala je še, da se je počutila res grozno, da je pobruhala tako fanta kot posteljo. "A ker sva bila pijana, se nama je to takrat zdelo smešno. Stuširala sva se in preoblekla posteljnino ter se spet spravila k akciji. Fant je bil pravi srček, ni hotel, da bi se jaz počutila slabo zaradi vsega skupaj. No, moram reči, da mu je uspelo - ostanek noči je bil fantastičen. Meni pa je za vedno ostal v spominu dogodek, na katerega res nisem ponosna in mi je nerodno vsakič, ko se spomnim na to," je zapisala na koncu svoje izpovedi.