Iskrena izpoved mlade ženske: "S fantom spiva tako z moškimi kot ženskami, a vedno upoštevava TI 2 pravili!" (ups, to pa je ... hmmm, poredno?)

Iskrena izpoved mlade ženske: "S fantom spiva tako z moškimi kot ženskami, a vedno upoštevava TI 2 pravili!" (ups, to pa je ... hmmm, poredno?) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2022

Njuna ljubezen je res nevsakdanja. Že od začetka zveze sta 30-letnica in 46-letnik dobro vedela, da si želita imeti odnos, ki ni ravno tak, kot ga imajo drugi ljudje.

Gre za par, ki se je spoznal preko Tinderja in sta kmalu začela hoditi. Ko so se zadeve med njima začele razvijati in je odnos postal resnejši, sta sklenila, da se ne bosta več dobivala z drugimi ljudmi. Da pa bi nadomestila intimno raznolikost, je 30-letnica, ki uživa tako z moškimi kot ženskami, svojemu partnerju predlagala svinganje.

Ko sta prvič poskusila intimne odnose z drugimi ljudmi, je to bila za 46-letnika prva tovrstna izkušnja. Šlo je za skupinski seks – za seks v štiri z njeno najboljšo prijateljico in njenim partnerjem. "On hoče imeti iskreno komunikacijo v svojih zvezah in pravi, da mu tak način življenja povsem ustreza. Pri parih je tako: vedno podpirata drug drugega, se pogovarjata o mejah in povezujeta, tudi takrat, ko seksata z drugimi. V teh trenutkih se midva vedno gledava," je bila odkrita junakinja te zgodbe.

Resnična izpoved babice SVINGERKE: "Spala sem z več kot 3.000 moškimi, a po operaciji kolena sem morala malce upočasniti!" (kaaaaaj?!)

Zadeve pa med takim početjem lahko postanejo tudi napete in pravita, da takrat lahko takoj prekineta. "Vsekakor pride do trenutkov, med katerimi se počutiva neprijetno. Spomnim se, da sem enkrat sodeloval v položaju, v katerem mi je bilo zelo nelagodno," je bil odkrit moški. "Šlo je za položaj, ki ga z mojim dekletom redno prakticirava, a jaz nisem mogel uživati brez nje," je dejal. Tukaj pa je prišla do izraza njena intuicija in poznavanje partnerja: "Začutila sem, kako se je spremenil njegov obraz in dojela, da mu je zelo nelagodno. Sklenila sem, da se bom vpletla in zadeve izpeljala tako, da ostaneva samo midva," je dejala. On pravi, da ni ljubosumen, ko je njegovo dekle z drugimi ljudmi, saj si samo želi, da je srečna.

Kljub svobodomiselnosti pa imata stroge meje: z drugimi ljudmi seksata samo skupaj in večinoma samo z ženskami. "Bolj me privlačijo ženske. Zadovoljna sem z enim moškim v mojem življenju," pravi ona. Dodaja, da nikoli ne bi mogla izključiti odnose z drugimi ljudmi, a je ne moti, ko si vzameta pavzo. "To je zame koristna sprememba. Gre za prilagodljiv način življenja. Tudi če se odločiva in si vzameva malce pavze, da bi se osredotočila nase, to lahko narediva vse do takrat, dokler spet ne začutiva željo, da se vrneva k temu načinu življenja," je dodala.

Trdi, da je svinganje izboljšalo njene odnose s prijatelji in partnerjem ter ji omogočilo, da je iskrena do sebe – ve, kaj hoče od partnerja. Pravi še, da bi tisti, ki bi radi poskusili svinganje, najprej morali o tem iskreno govoriti s svojim partnerjem in si določiti meje, preden se podajo na to pot.