Iskrena izpoved: "Moj mož je tako izvedel, da ga varam - z žensko! Zdaj je v najinem zakonu takole ..."

Iskrena izpoved: "Moj mož je tako izvedel, da ga varam - z žensko! Zdaj je v najinem zakonu takole ..." (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2022

Mama dveh otrok je razkrila, kako je svojega moža prevarala z drugo žensko, ki jo je spoznala v službi.

Svojo zgodbo je razkrila za podkast "The Deep." Daniela iz Sydneyja je bila s svojim partnerjem in očetom njenih dveh otrok skorajda tri desetletja, ko je v službi spoznala žensko, ki jo je takoj pritegnila. "Tega nisem mogla nikomur razložiti, naredila sem tisto, kar bi morala v življenju narediti takoj," pravi Daniela. Kmalu je ena stvar vodila k drugi in Daniela se je hitro zbližala s sodelavko.

Fizična privlačnost je pripeljala do poljubljanja in dotikanja, še preden se je zavedla, kaj se dogaja, je že bila v seksualni zvezi z žensko. "Zaljubila sem se vanjo. Našla sem nekoga, ki me ne zares videl. To je bila stvar identitete," je dejala. Svojega moža Justina je varala eno leto, potem pa je on našel SMS na njenem telefonu, ki se je glasil: "Bi si želela, da Justin ve?" Na koncu mu je vse priznala in dodala, da je zaljubljena v žensko, a ga ima še vedno rada.

Čeprav se zveza s sodelavko ni obnesla, je Daniela pojasnila, da sta z Justinom uspela najti način, da plujeta po vodah njene poliamorije. Justin, ki še ni prepričan, če je poliamoren, je naredil spletni profil za Danielo, da bi ji pomagal najti druge poliamorne moške in ženske.

Daniela se trenutno videva z drugo žensko, hkrati pa je še vedno s svojim možem. Tako živita že zadnji dve leti. "Vsi skupaj se družimo. Skupaj kuhamo, imamo kosilo ...," zdaj pravi Daniela. Polovico tedna zdaj preživlja doma, z Justinom in otrokoma, ki imata 16 in 20 let, drugo polovico pa z novim dekletom - in zdi se, da ji zaenkrat vse skupaj znese.

Preberite še: Iskrene izpovedi moških: "ZATO so mi všeč močnejše punce in ženske!" (preverite, katere razloge so našteli)