Iskrena izpoved: Takšna je resnična ljubezen onkraj socialnih omrežij

Iskrena izpoved: Takšna je resnična ljubezen onkraj socialnih omrežij (foto: Profimedia) Profimedia
16. 11. 2017

Amy Betters-Midtvedt in Todd Midvedtzs sta poročena že 25 let. Pravita, da njun odnos ni niti malo podoben tistemu Instagram popolnemu in z rožicami postlanemu razmerju. Pred kratkim je Amy na Facebooku delila ganljiv zapis, v katerem pripoveduje, kakšna je po vseh letih njuna vsakadnja ljubezen. Objava je takoj postala viralna in do sedaj jo je delilo že več kot 20.000 ljudi.

Zapisala je takole:

"Prisluhnite vsi mladi.

Takole bo videti vaš princ na belem konju, ko bo prišel v štirideseta leta. Da, na fotografiji vidite mojega neverjetnega moža, ki s kreditno kartico v roki prihaja proti meni. Sicer ni videti, ampak jaz stojim ob vozičku, napolnjenemu z živili, ki jih nisem mogla plačati, saj nisem našla denarnice.

Sicer je fotgrafija zamegljena, ampak mož me gleda in se smeji. Zaradi mene je moral iz službe, na njegovem obrazu pa je vseeno nasmešek. Rekel mi je: "Ne bi smela iti po nakupih, saj sem ti rekel, da grem ta teden jaz."

Prav zares.

Dragi mladi bralci, takšna je ljubezen, ko se človek postara in prav smešno je, kako je čudovita.

Ljubezen je, ko zjutraj prej ustanem, da na štedilnik postavim džezvo in nama skuham kavo – ker je tudi kava ljubezen!

Ljubezen so vsa vnaprej pripravljena kosila, da mi zjutraj ni treba hiteti in lahko uživam v prej omenjeni kavi.

Ljubezen je, ko nekdo pomiva posodo, medtem ko njegova žena na kavču gleda priljubljeno telenovelo in niti pomisli ne, da bi vstala in mu pomagala.

Ljubezen je potrpežjiv očka, ki s petletnim sinom zjutraj dela domačo nalogo, da jaz ne zamudim v službo.

Ljubezen je, ko mož tik pred spanjem v trgovino steče po mleko, ki sem ga popoldan pozabila kupiti, saj ve, da bo za oba naljažje, če za zajtrk pripraviva kosmiče.

In veste, Todd mi je v vseh teh letih dajal znake, da bo najino skupno življenje takšno, zato imam za vas nasvet.

Na faksu je stekel v trgovino po pecivo, ki sem si ga v tistem trenutku zaželela. V diskoteki je pazil name in na moje prijateljice, pa tudi če si je že več ur želel iti domov. Na kampusu so ga vsi poznali kot fanta, ki nosi nahrbtnik z vzorcem cvetlic – ki je bil seveda moj.

Zato poslušajte.

Naj vas popolne zaroke na vrhu Eifflovega stolpa in celi spektakli z vrtnicami, čokolado in ogromnimi medvedki, ko fant dekle vpraša, če bi bila na maturantskem plesu njegova soplesalka, ne zavedejo. To niso stvari, ki bodo trajale, in bodimo pošteni ... verjetno jim je mama veliko pomagala pri pripravi na ta popoln "Instagram" trenutek.

Opazuj, kako s tabo ravna stran od Instagrama in družbenih omrežij - tam so namreč pravi znaki.

Najdi fanta, ki bo okoli nosil tisti tvoj poln nahrbnik s cvetličnim vzorcem. Najdi moškega, ki te bo pri 40 letih prišel z nasmehom na obrazu rešiti v Hofer, ker boš denarnico pozabila doma.

Dragi prijatelji, to je prava ljubezen.

Amy"

Priporočamo