Iskrena izpoved: "V spalnici sem zalotil svoja priletna starša, ki sta ..." (ufff, kako zelo nerodnoooo!)

Iskrena izpoved: "V spalnici sem zalotil svoja priletna starša, ki sta ..." (ufff, kako zelo nerodnoooo!) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 2. 2023

To je resnična zgodba, ki se je zgodila moškemu iz ene od naših sosednjih držav. Delil jo je na forumu in bralce povprašal, kaj naj naredi.

Skorajda vsak med nami se je kdaj znašel v kakšni nerodni situaciji, ko ni vedel, kaj naj naredi. No, anonimnemu uporabniku strani, na kateri je mogoče zaslediti take in drugačne izpovedi, se je zgodilo res nekaj zelo kočljivega.

Morda bi vas zanimalo: Doživela je ŠOK: "Tašča je nenapovedano prišla na obisk, ko pa sem zavrnila njeno noro zahtevo, pa se je zgodilo to..."

"Nekoliko prej sem končal s službo in šef nas je pustil domov. Ker je šlo za tretjo, nočno izmeno, sem sklenil, da se bom najprej oglasil pri starših, da vzamem neke dokumente, ki sem jih potreboval.

Po tem bi se vrnil domov in šel spat. Ker imam ključe od vrtnih vrat in hiše, nisem zvonil niti trkal, tako da sem vstopil. Samo pokukal sem v njuno spalnico, če sta slučajno že budna, da bi ju pozdravil. Videl pa sem, da mama sedi na očetu in da sta oba zaposlena s tem, kar počneta.

V trenutku mi je bilo izjemno nerodno, odletel sem ven, kot da bi me nekdo preganjal, in dobesedno pobegnil v svoje stanovanje. Razumem ju, sama sta, s sestro sva se osamosvojila in živiva na svojem, nihče ju ne mori, imata skoraj 70 let ... Niti pomislil nisem, da še vedno seksata! To mi že lep čas ne gre iz glave, tako da ju sploh ne kličem. Mama me je nekajkrat klicala na mobilnik, jaz pa sem lagal, da nimam časa in da ne morem priti na obisk. Oče je prepričan, da sem jezen in da se zato nič ne oglasim. Nenehno mi pošilja sporočila, da bi me malce razvedril, meni pa je preveč nerodno, da bi jima sploh pogledal v oči."

Dobil je precej odgovorov, uporabniki so večinoma pozitivno gledali na vse skupaj:

  • "Razumem, da ti je neprijetno, a nista zagrešila zločina, samo ljubila sta se. To je zdravo. In lepo je, da se še vedno imata rada."
  • "Pa kaj, če imata 70 let. Tudi onadva naj uživata!"
  • "Si kdaj slišal, da je treba najprej potrkati na vrata? Malce se pozanimaj o tem."
  • "Ah, kekec, srečen bodi. Jaz sem čisto nesrečna, ker mislim, da se moja starša nimata več rada in da sploh ne seksata. Mama ima 45 let, oče pa 50."
  • "Nehaj no, tako sta tudi tebe naredila. Uredi se, naredi dva kroga okrog hiše, očeta potrepljaj po hrbtu in mu povej: Bravo, stara kljuka! Tako se dela!"