Iskrena izpoved (vzburjajo jo javni kraji): "Prosila sem ga, da greva na javno stranišče, nisem več mogla zdržati!"

Iskrena izpoved (vzburjajo jo javni kraji): "Prosila sem ga, da greva na javno stranišče, nisem več mogla zdržati!" (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2022

Ko gre za spolnost, je nekaj gotovo: ljudje imamo različne preference in nekatere vzburjajo stvari, na katere drugi še pomislijo ne.

To je zgodba mlade pravnice, ki je na spletu razkrila, kaj jo tako zelo vzburja. "Zadnjih nekaj let ne morem seksati v zaprtih prostorih. Sem povsem nezainteresirana za seks med svojimi štirimi stenami," pravi mlada ženska, ki je uspešna v svojem poklicu. Ima dobro službo in odlične prihodke, ampak ...

Po tem, ko je moža zalotila v postelji z drugo žensko, ji je povedal, kaj je razlog za prevaro: "Nisi hotela narediti TEGA" (res bizarno!)

"Pred tremi leti sem prvič opazila, da se z mano dogaja nekaj nenavadnega. S takratnim fantom sva bila v znanem lokalu. Poljubljala sva se in se dotikala, ko sem naenkrat začutila noro potrebo po seksu. Ni mi bilo pomembno, ali naju bo kdo opazoval. Šla sva do njegovega avtomobila, ki je bil na parkirišču. Takoj, ko sva odprla vrata, sem se mu usedla v naročje. Ni mi bilo pomembno, da so mimo hodili ljudje, ki so gledali v avto. Temu nisem pripisovala nobene pozornosti," poudarja ženska.

"Po nekaj dneh sva se čez dan dobila v lokalu. Prosila sem ga, da greva na stranišče. Tako močno sem mu težila, da je na koncu pristal. Od takrat nisem več niti enkrat seksala v stanovanju, v postelji. S tem fantom sem čez nekaj mesecev prekinila, saj sem spoznala drugega. Že čez dva dni sva začela, a nisem mogla seksati pri njem doma. Odšla sem domov, zelo nezadovoljna in jezna," je bila iskrena mlada pravnica.

Izpoved mladega para: "Medtem ko sva seksala, je mož poklical svojo mamo ..." (ufff, to pa je reees izjemno nerodno)

Dodala je, da ga je ob dveh zjutraj poklicala, naj pride k njej. Počakala ga je pred blokom, v katerem živi, in ga z avtom odpeljala do parkirišča bližnjega supermarketa. "Hitro me je poseksal. Seksala sva v parkih, kinematografih, gledališčih ... tudi med koncerti."

Na koncu je prekinila tudi s tem fantom. Tudi drugi moški, s katerimi se je dobivala, so dojeli, da jo vzburjajo javni kraji. "Globoko v sebi vem, da nekaj ni v redu. Odkar sem začela delati v svojem poklicu, sem postala previdnejša. Ne bi se rada osramotila, a na javnih krajih ne morem obvladovati svojega spolnega nagona, medtem ko doma ne čutim nobene želje po tem," je zaključila svojo nenavadno zgodbo.