Iskrene izpovedi moških: "ZATO so mi všeč močnejše punce in ženske!" (preverite, katere razloge so našteli)

Iskrene izpovedi moških: "ZATO so mi všeč močnejše punce in ženske!" (preverite, katere razloge so našteli) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2022

Moški odkrito priznavajo, da se jim močnejže ženske zdijo privlačne - pa ne samo zaradi njihove postave, poroča BrightSide. Razlogov je več.

Moški so na družbenih omrežjih podelili razloge, zakaj se jim zdijo punce z oblinami bolj privlačne in katere značilnosti so jim še posebej seksi.

Pri močnejših puncah so obroki prijetna aktivnost

Hrana je ena od pomembnejših stvari v življenju, moški pa večinoma menijo, da je zmenek ob kosilu ali večerji ena od najboljših aktivnosti. Čeprav menijo, da je zdrava prehrana pomemben dejavnik v življenju, to ni glavna prioriteta. Malce zabave ob dobri hrani tako ne bo odveč.

Njihovi objemi so super

Čeprav večina moških o tem ne govori naglas, uživajo v objemanju in božanju, kar pa je prednost za močnejša dekleta. Počutijo se boljše, ko so med rjuhami z dekletom, ki ima obline.

Pozitiven odnos do življenja

Močnejša dekleta se običajno s humorjem odzivajo na pikre pripombe, zato je ta plat njihove osebnosti odlično razvita. Moškim tako ni nikoli dolgčas, ko so v družbi močnejših deklet. Znajo biti klepetave, imajo odliče komunikacijske veščine in z njimi preprosto nikoli ni dolgčas.

Njihova samozavest

Moški pravijo, da imajo močnejše ženske dve pomembne značilnosti, ki jih privlačijo. Ena od njih je zmožnost, da se spoprimejo z vsem, kar jim pride na pot. Vedno se znajdejo tudi v situacijah, ki niso najprijetnejše. Druga pa je njihova samozavest, ki so si jo zgradile prav zaradi takih situacij. Pomembno se jim zdi tudi, da se imajo rade točno takšne, kakršne so.