Ivana Šundov bo kmalu razkrila prejemnike ekskluzivnega koledarja Mobihel 2015

Ivana Šundov bo kmalu razkrila prejemnike ekskluzivnega koledarja Mobihel 2015 (foto: Tomislav Dolenc) Tomislav Dolenc
2. 12. 2014

Ekskluzivni koledar in umetniško delo bo enkrat v naseldnjih dneh v družbi predstavnika lastnika Heliosa, Geralda Martensa, predstavnikov poslovne javnosti in vrhunskih manekenk, ki so pozirale za koledar, podelila Ivana Šundov.

Brhkim lepoticam bodo ob trenutku razkritja koledarja družbo delali tudi medijsko znani Slovenci in Slovenke ter predstavniki košarkarskega kluba Helios Domžale. Ob dobri glasbi in družbi se bo začela vročica noči, ki bo svoj vrhunec doživela s podelitvijo koledarja Mobihel 2015 desetim srečnim izbrancem.

Prenovljeni koledar Mobihel 2015 je nastal v družbi dirkačev, ki so za snemanje kreativni ekipi odstopili svoje vrhunske avtomobile in motorje. Fotografiranje je potekalo na dirkališču Slovakia RING, kjer so z jeklenimi konjički pozirale izbrane manekenke. Prestižni koledar tako krasijo lepotice kot so Nikolina Miletić, Rahela Barić in Marina Stanger, za popolno razkritje koledarja pa bomo morali še malo počakati.

Za konec vam z nekaj fotografijami, ki so delo priznanega in uglednega fotografa Tomislava Dolenca, ponujamo hitri vpogled v novi koledar.

Držite pesti, morda se boste z malo sreče prav vi znašli med prejemniki umetniškega dela, ki vas bo vsak dan v letu navdihnil s paleto barv v katero so ovite prelestne lepotice.

Priporočamo