Izpoved moškega: "Stevardesa me je zagrabila in zvlekla v del letala, kjer se pripravlja hrana ..."

Izpoved moškega: "Stevardesa me je zagrabila in zvlekla v del letala, kjer se pripravlja hrana ..." (foto: Profimedia) Profimedia
8. 12. 2022

Nekateri imajo zelo radi pustolovščine, ko gre za seks - in se pri tem neobrzdano prepustijo dogodkom.

Na spletu je mogoče najti veliko iskrenih izpovedi, ko gre za "poredne" odnose. Nekateri ljudje so brez zadržkov opisali svoje izkušnje, ki so jih doživeli dobesedno v zraku oziroma - na letalu. Ja, brez slabe vesti so se prepustili strastem. Mogoče jih je vzburjalo ravno to, da bi jih lahko vsak trenutek nekdo zasačil ...

To so njihove zgodbe

"Svojemu fantu sem privoščila oralca med potovanjem na Tajsko. Zraven naju je sedela še ena potnica, a mislim, da ni opazila ničesar. Delala sem se, da spim, njegov penis pa je nekako našel pot do mojih ust," je zapisala anonimna potnica.

"Vse skupaj je bilo zelo spontano. S stevardeso sva se gledala od trenutka, ko sem vstopil v letalo. Ko je večina potnikov zaspala, me je odvlekla v del letala, kjer pripravljajo hrano. Tam sva seksala, medtem ko je njena kolegica stražila," trdi anonimni moški.

"Pred nekaj leti sva z bivšo punco bila na dolgem nočnem letu. Ker je bilo letalo skorajda prazno, se je lotila oralca. A nisem doživel orgazma, saj sem bil preveč živčen," je bil iskren moški.

"Stevardesa je slučajno odprla vrata stranišča, medtem ko se masturbiral. Hitro jih je zaprla, zato sem nadaljeval. Pozneje je prišla do mene, ko sem gledal film. Ko se je nagibala, da bi mi natočila pijačo, me je prijela za penis in odšla. Poklical sem jo nazaj, šla sva do stranišča in ... No, saj veste," trdi anonimnež.

Očitno jih ni malo takih, ki bi jih ustavilo dejstvo, da so visoko v zraku. Zdi se, da vse skupaj dojemajo kot razburljivo početje. Dodaten adrenalin zaradi tega, da bi jih lahko nekdo zasačil, pa je samo še prilivanje olja na ogenj.

Preberite še: Iskrena izpoved moškega: "Ko sem izvedel, s koliko tipi si je moja punca delila posteljo, se sprašujem tole ..."