Kraljica je zdaj o kralju povedala tisto, kar so mnogi že nekaj časa želeli slišati in tole je veliko presenečenje

12. 6. 2024
Deli

Vse se zdi, da je ljubezen med njima še vedno izjemno močna.

Jordanski kraljevi par je obeležil 25 let na prestolu Jordanije, ob tej priložnosti pa je bil objavljen tudi nov uradni portret. Poleg skupne fotografije je kraljica Rania na Instagramu pokazala tudi nežno stran svojega moža. To leto je pomembno za jordansko kraljevo družino. Poleg tega, da bo nedavno poročeni princ Hussein to poletje postal oče, se praznuje tudi 25. obletnica kronanja kralja Abdulaha. Kraljica Rania je pokazala, da za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska, saj možu vedno stoji ob strani.

Čeprav kraljica ne objavlja pogosto fotografij s svojim možem, je bila ta velika obletnica priložnost, da mu javno izkaže spoštovanje na družbenih omrežjih. "Kralj mojega srca... Čestitam ti srebrni jubilej," je napisala kraljica ob videu, v katerem se kralj pojavlja na različnih institucionalnih dogodkih, pa tudi v prizorih iz njunega skupnega zasebnega življenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Jordanski kraljevi par je obeležil 25 let na prestolu Jordanije, ob tej priložnosti pa je bil objavljen tudi nov uradni portret. Poleg skupne fotografije je Rania na Instagramu pokazala tudi nežno stran svojega moža. Jordanski kralj je postal monarh leta 1999, na sprejemu v palači Raghadan pa je bilo prisotnih 800 gostov. Poleg takrat 37-letnega kralja je postala kraljica tudi takrat 29-letna Rania, ki je postala najmlajša kraljica na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Hashemite Court (@rhcjo)

Poleg te čestitke kralju je Hašemitsko kraljevo dvorišče objavilo nov uradni portret kraljevega para, da bi obeležili njun srebrni jubilej. Na najnovejšem portretu je Abdullah II oblečen v vojaško uniformo z odlikovanji, poleg njega pa Rania blesti v elegantni modri obleki s kratkimi rokavi. Medtem ko ima kralj na glavi kapo vojaške uniforme, je videz kraljice dopolnjen s spektakularno diamantno tijaro. Rania je bila stara komaj 22 let, ko se je poročila z jordanskim princem, ki je šest let po njuni poroki nenadoma postal kralj.

Preberite še: 

Princ William zdaj končno povedal, kakšno je pravo stanje Kate Middleton in mnogi so v skrbeh