Kaj ju bo pozimi popeljalo na južno poloblo? Poletni sladoledni užitki z Maximom!

23. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Si predstavljate, da bi prihajajoče jesenske dni lahko zamenjali za počitnice v toplih krajih? Robert Vidner iz Velenja bo uresničil te sanje. Vse poletje se je s sladoledom Maxim Premium predajal sladolednim užitkom in bil za to nagrajen s počitnicami za dve osebi na enem od najlepših tropskih otokov – Mavriciju.

»Bila sva na dopustu v Izoli, ko sem prejel klic z nepoznane telefonske številke in takoj mislil, da gre za stranko,« je na podelitvi nagrad navdušeno razlagal Robert. Skupaj z ženo Majo sta to poletje za sodelovanje v nagradni igri Ljubljanskih mlekarn napisala več kot 50 sporočil SMS. S širokim nasmeškom na obrazu ugotavljata, da je njun trud bogato poplačan. »Sprva nisem mogel verjeti, da je to res,« je še priznal Robert. Žena Maja, ki se ji je uresničila dolgoletna želja, pa je dodala, da sta imela ob veseli novici kar solzne oči.

Na nepozabne počitnice v vrednosti 4.000 € se zakonca najverjetneje odpravljata pozimi. Do takrat pa si bosta spomine na poletne užitke v misli zagotovo priklicala z njunima najljubšima sladolednima okusoma – Maxim Premium mandelj in čokoladni tris.

Značke: Maxim