Kako poskrbeti za svojo postavo? Strokovnjakinja svetuje!

Kako poskrbeti za svojo postavo? Strokovnjakinja svetuje! (foto: Natalija Jelušič Babič) Natalija Jelušič Babič
Vir: Story
24. 7. 2017

Severina Komes, lastnica salona Spirita Maribor, svetuje, kako poskrbeti za svojo postavo.

Kako najbolje poskrbimo za postavo in smo poleti fit?

Največ težav imamo seveda pred poletjem, ko se začne čas kopalk. Veliko žensk poskuša z dietami, ampak trdovratno maščobo, ki se je nabrala, ni mogoče odpraviti samo s telesno vadbo in dieto. Z lipomasažo LPG lahko brez kirurškega posega bistveno zmanjšamo maščobno tkivo. In tudi tisto, ki je sicer odporno proti dietam.

Kaj sploh je metoda LPG?

Lipomasaža je povsem nekirurška rešitev za trdovratno maščobo, celulit in povešeno kožo. Pri pregledu se analizirajo maščobna območja ter predeli, ki jih je treba obdelati. Seveda z najustreznejšo metodo terapije. LPG-metodo so vrsto let uporabljali lepotni kirurgi, dermatologi, zdravniki, fizioterapevti in zdravilišča po vsem svetu. Učinkovitost metode je bila dokazana z več kot 85 znanstvenimi in kliničnimi raziskavami. Glavna raziskava, ki je bila narejena pod vodstvom profesorja Lafontana (INSERM, Toulouse, Francija), je pokazala, da zadnja generacija LPG-naprav z motoriziranimi valjčki pospeši lipolizo (izločanje maščobe) za več kot 70 %. In to s spodbujanjem maščobnih celic prek betareceptorjev, ki so odgovorni za odstranjevanje maščobe.

Po koliko času so vidni rezultati?

Za optimalne rezultate je potrebnih 10 do 15 zaporednih terapij, po zaključku programa pa je priporočljivo vzdrževanje doseženih rezultatov, za kar zadošča ena terapija na mesec, da se trajno ohranijo doseženi rezultati. Lipomasaža aktivira receptorje maščobnih celic in v njih sproži sproščanje maščob. Poleg tega spodbuja še krepitev tkiva, raztaplja nakopičeno maščobo, zgladi jamice v koži in spodbuja izmenjavo tekočin.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story29/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 29/2017

Story 29/2017, od 13. 07. 2017