Kako prihraniti 110 ur na leto? Jerica Zupan to že ve!

Kako prihraniti 110 ur na leto? Jerica Zupan to že ve! (foto: iRobot Roomba Press) iRobot Roomba Press
1. 2. 2019 | Promocijsko sporočilo

Prosti čas je v hitrem tempu življenja zagotovo ena od najbolj zaželenih dobrin. Čas, ki ga lahko preživimo po svoje, se družimo z najdražjimi, počivamo, se sprostimo in si naberemo novih moči, je neprecenljiv in pomemben za naše dobro počutje. Kako do več prostega časa?

Ob službah in vseh hišnih opravilih, ki vsak dan čakajo na nas, nam prostega časa danes res ne ostaja veliko. K sreči je tehnologija toliko napredovala, da marsikatero delo namesto nas opravijo gospodinjski stroji in vse pogosteje tudi roboti.

Sesanje lahko odmislimo

Včasih so gospodinje vse perilo oprale na roke. Danes si kaj takšnega le težko predstavljamo. Opuščamo tudi pranje posode in sušenje perila, vse več ljudi pa tudi sesanje. Marsikdo je to zamudno, a za čistočo doma in zraka v domu zelo pomembno opravilo, že prepustil robotskim sesalnikom. Podjetje iRobot, ki že 16 let proizvaja najbolj napredne in vzdržljive robotske sesalnike iRobot Roomba, je razkrilo podatek, da Roomba lastnikom prihrani 110 ur na leto. Povprečno sesa 43 minut dnevno in petkrat na teden, največkrat ob 9. uri zjutraj, ko so njihovi lastniki v službah. Kako bi vi porabili teh 110 ur? Zlahka, kajne?

Kaj vse lahko naredite v 110 urah na leto, kolikor vam jih prihrani iRobot Roomba?

  • pripravite lahko 220 gurmanskih obrokov, narejenih v 30 minutah,
  •  skuhate 1650 turških kav,
  •  opravite 110 ur vadbe,
  •  prehodite 660 kilometrov,
  •  preberete 15 knjig, dolgih med 250 in 300 strani,
  •  si ogledate 50 celovečernih filmov in 73 gledaliških predstav,
  •  v petih letih in pol pa lahko osvojite celo nov jezik, če se jezika učite vsakič, ko Roomba sesa vaš dom.

Jerica Zupan ga ne zamenja za nič na svetu

Ponosna lastnica robotskega sesalnika iRobot Roomba 980 je tudi priljubljena radijska voditeljica Jerica Zupan, ki mu je dala ime kar Robi. "Glede na to, da naju s fantom med tednom stanovanje bolj malo vidi, sva si nastavila aplikacijo in aktivirava najinega hišnega ljubljenčka kar med službo. Če pozabiva, ga oživiva konec tedna, ko sva doma in takrat počneva različne stvari, kot so kuhanje, gledanje televizije, narediva kaj za službo ali pa si vzameva čas samo zase, iRobot Roomba pa medtem opravlja svoje delo. Moram priznati, da je najin Robi zlata vreden in ga ne zamenjam za nič na svetu. Fino je imeti takšnega hišnega ljubljenčka, ki pospravlja za teboj. Mi trije smo najboljši par, haha," je povedala Jerica Zupan.

Zakaj izbrati ravno Roombo?

Robotski sesalnik iRobot Roomba nedvomno sodi med najbolj napredne in vzdržljive robotske sesalnike. Roomba je majhna in nizka, tako da lahko zleze tudi pod pohištvo in druge težje dostopne predele ter se spretno vrti okrog stolov, ne da bi jih morali umakniti. Z aplikacijo iRobot HOME brez težav načrtujete čiščenje, saj lahko sesalnik programiramo, kdaj bo čistil, zapremo vrata za seboj in se vrnemo v čist dom, medtem pa lahko iz službe ali z dopusta spremljamo delo sesalnika. Ker neumorno in enako kakovostno sesa vsak dan, bo dom vedno čist. Po tleh ne bo več las, živalskih dlak, prahu ali umazanije, ki jo prinesemo s čevlji. Manj bo tudi zdravstvenih težav za tiste, ki imajo težave z dihali. Prepiri, kdo bo med vikendi prevzel sesanje, ne bodo več potrebni, saj bo dom že čist, vi pa boste lahko ure, ki bi jih sicer porabili za sesanje, preživeli tako, kot vam je najbolj ljubo.

Značke: iRobot Roomba

Priporočamo