Kako veste, da imate opravka s fantkom, ne z moškim? Obstaja 9 znakov!

Kako veste, da imate opravka s fantkom, ne z moškim? Obstaja 9 znakov! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2020

Vsi vemo, da so leta samo številka in da so dejanja tista, ki definirajo to, kdo in kaj smo. Za nekatere moške – tudi v njihovih zrelih letih – pravimo, da so samo fantki v odraslem telesu. No, za ženske je boljše, da se takim »modelom« izognejo.

Zakaj? Ker se jih ne splača spreminjati, saj je to pot, ki jo morajo prehoditi sami. Veliko žensk bo v imenu ljubezni skušalo narediti prav to oziroma velike otroke spremeniti v odrasle moške. Drage dame, ni vredno. Če se dobivate s fantkom – nehajte. Če še niste prepričane, ali gre res za fantka, si v nadaljevanju preberite, katerih devet jasnih znakov govori o tem.

1 Fantki se izogibajo neprijetnim temam – moški dobro vedo, kako opisati svoje potrebe

Tudi v najboljših razmerjih pride do razhajanj. Če naredite kakšno stvar, ki mu ni pogodu, razprtijam ni ne konca ne kraja. Fantki se odzovejo na pasivno-agresivni način, medtem ko se zreli moški o zadevi pogovorijo z vami.

2 Fantek bi vas samo rad zvlekel v posteljo – moški bo za pravo žensko porabil veliko časa in energije

Vsak moški v določenem trenutku ugotovi, da ga razmerje bolj osrečuje kot letanje s cveta na cvet. Če vas kliče samo ob poznih nočnih urah, ko je nekje zunaj s prijatelji, morate vedeti, da se ni pripravljen odpovedati drugim »cvetkam«. Pojdite naprej in si poiščite odraslega moškega.

3 Fantek vam bo dajal komplimente, da bi vam zlezel v hlačke – moški vas bo zasul s komplimenti, da bi se vi boljše počutili v svoji koži

Obstaja velika razlika med dajanjem komplimentov za to, da bi nekaj dobili ali za to, da bi nekaj dali. Zreli moški jih dajejo zato, ker vedo, da bodo zrele ženske znale vrniti z enako mero.

4 Fantki živijo iz dneva v dan – moški garajo, da bi sebi in svoji dragi zagotovili lepo prihodnost

Fantke zanima samo njihovo zadovoljstvo. Če vaša simpatija cele noči prežura, podnevi pa lenari, zagotovo ni oseba, s katero bi si želeli deliti življenje. Če kdaj ugotovi, da se drugi ljudje zanašajo nanj, bo morda pripravljen na naslednjo stopnjo – žrtvovati svoj čas, potrebe in želje za boljše razmerje oziroma partnerski odnos.

5 Fantki se bojijo pametnih žensk – moške take ženske navdihujejo

Če ni prepričan v lasten intelekt, se ne bo zapletel z bistro žensko. Fantek bo ostal v svoji coni udobja, medtem ko bo zrel moški sprejel izziv in se podal v razmerje s pametno žensko.

6 Fantki dajejo obljube, ki jih ne morejo izpolniti – odrasli moški stojijo za izrečenimi besedami

Ena izmed največjih potegavščin fantkov je ta, da ženski izjavijo ljubezen, a ne mislijo resno. Samo »fajn« se jim zdi, da s tem na videz osrečijo žensko. Zrel moški bo izrazil prava čustva. Če ne čuti naklonjenosti ali ljubezni, bo to jasno in glasno povedal. Seveda velja tudi obratno.

7 Fantki se izognejo možnosti zavrnitve – moški se soočijo s svojimi bojaznimi in tvegajo

Tako fantki kot moški ne marajo zavrnitve. Edina razlika med njimi je ta, da bodo zreli moški pozabili na strahove in se podali na spolzek teren. Zakaj? Ker je ocenil, da ste vredni tega tveganja.

8 Fantki si ne postavljajo prioritet – moški ugotovijo, kaj je najpomembnejše, zato postanete njihova prioriteta

Zreli moški hočejo preživljati čas z ljudmi, za katere jim je mar. Če se dobiva z vami, mu je mar za vas. Hotel bo biti z vami – in samo z vami.

9 Fantki vas ponižujejo – moški vas opogumljajo in podpirajo

Preplašeni fantki bodo žensko skušali potegniti s seboj – gre za njihov obrambni mehanizem. Zreli moški dobro vedo, da bodo osebnostno zrasli, če boste ob njem rasli tudi vi.

Priporočamo