Kamala (MasterChef): "Meni je počil film!"

Kamala (MasterChef): "Meni je počil film!" (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
31. 12. 2016

Temnolaso Kamalo in svetlolaso Chloé povezuje veliko več kot le ljubezen do kuhe. Njuna zgodba se je poleti začela v Franciji, ko se je Kamala po zaključku oddaje MasterChef Slovenija odpravila na lov za pikčastim makronom in po spletu srečnih dogodkov namesto francoske slaščice domov pripeljala lepotico. Kamala in Chloé sta za našo revijo prvič spregovorili o svoji ljubezenski zgodbi ter o tem, kako sta skupaj preživeli dva meseca v Franciji. 

Kamala, Chloé, kako se je v resnici začela vajina zgodba?

Kamala: Zadnja tri leta se v medijih pojavljam kot kulinarični umetnik. Moj projekt KamalaSutra 1001 noč je v moji glavi neprestano vsaj v zadnjem letu dni. Pred polet­jem sem sicer z eno dobro produkcijsko ekipo že pripravila koncept za KamalaSutra, ki bi bil prirejen za Balkan, nisem pa imela igralke. Slovenija ni ravno odprta za neko javno izražanje nežnosti, strasti in dotikov med dvema ženskama. Pred približno dvema letoma pa sem nekaj podobnega naredila s Pio Škofic s Planet TV. Na svojem Facebook profilu sem objavila, da iščem lepotico, s katero bi šla v Hollywood, pod objavo pa se mi je javila Chloè.

Chloé: Tako je. Na Facebooku je objavila sliko s Pio in napisala, da išče igralko. Napisala sem ji, da bi jaz bila super zanjo, ampak da sem predaleč.

Kamala: Ker sem bila resna v tem, da najdem svojo igralko, sem jo takoj kliknila nazaj. 'Kje pa si?' 'V Franciji na Azurni obali,' mi je rekla, in tako sva začeli pogovor. Ni bilo nekega agresivnega osvajanja, šlo je za spoznavanje, sva pa takoj začutili, da sva morda pravi druga za drugo.

Kaj pa potem? Ko je Kamala prišla z enosmerno vozovnico v Francijo?

Kamala: Imela sem tremo in 200 evrov v žepu. S toliko denarja, kot sem ga imela, ko sem prišla v Slovenijo, toliko sem ga imela, ko sem šla iz nje. Umetnik. Vse sem vložila v svoje sanje, spakirala sem si življenje v kovček in šla. Ponosna sem na to, da se tako lahkotno premikam in ne puščam globokih korenin na enem mestu. Življenje nima samo ene postaje. A ne?

Chloé: Čakala sem jo na letališču, pričakala sem jo s prijateljem taksistom, ki vozi Leonarda di Capria in ima limuzino. Hotela sem, da je vse tako, kot je treba. Ona je moja prva punca in zame je res vse to novo, zato sem se preprosto prepustila toku. Sva se pa že na začetku dobro ujeli, bila je dobra energija.

Torej sta bili v pričakovan­ju snidenja?

Kamala: Prvi dotik je bil takšen, da nisi vedel, ali je resničen ali ni. Zaznala sem njene božanske vonjave in dotik njene nežne kože je bil kakor iz sanj.

Kaj pa potem prvi zmenek? Kako je bilo?

Kamala: Prvi dan, ko sem prišla, sva si vzeli odejico, vino in kozarčke in šli na plažo, pod palme. Bilo je v Cannesu, sedeli sva na prelepem kraju z razgledom, malce sva si izkazovali nežnosti, ko sem za seboj začutila pogled. Vstala sem in šla pogledat za palme in videla, da je tam stal moški ...

Chloé: ... ki ni samo stal.

Kamala: Meni je počil film. Nisem mogla verjeti, da se sredi centra, sredi frekvent­nega prostora, sredi Azurne obale to dogaja.

Chloé: Kamala ga je prestrašila in je lezel kar nazaj. Sama nikoli ne bi imela dovolj poguma, da bi ga tako samozavestno odgnala. Takrat sem dojela, da se ob njej res lahko počutim varno in zaščiteno.

Kako pa sta potem naprej?

Chloé: Jaz sem bila takrat pet mesecev na jugu Francije, v Cannesu. Delala sem v jahtni industriji, priskrbela sem nama sobo v Cannesu, tik ob obali. V resnici nisva niti vedeli, kako bova postavili stvari. Zmenili sva se, da bom jaz delala in da bova videli, kako se bo razpletlo. Moji načrti so bili, da se z jahto delavno odpravim v Ameriko, od tam pa na Tajsko. Potem pa se je najina ljubezen tako razvila, da sva se po nekaj tednih odločili, da greva skupno pot. Skupaj sva našli delo na zasebni jahti.

Kaj pa zdaj? Tudi živita skupaj?

Kamala: Skupaj sva se selili že štirikrat in že vse od prvega dne živiva skupaj. In to ne v trosobnem stanovanju, ampak v eni sobi. Kar pa ne pomeni, da ne pride do nesporazumov, ampak da vse nesporazume hitro razrešiva.

Chloé: Sicer pa tu, v Ljubljani, živiva v Hotelu Park, kjer imava svojo rezidenco. Tu živiva in pomagava, da se hotel res razvije v urbani in zeleni hotel. Kamala je kreativec, ki ima nešteto kulinaričnih idej, ki jih brez zadržkov predaja kuharjem v kuhinji. Smo na dobri poti, da uresničimo vizijo, tu se počutimo fenomenalno in vsi zaposleni so res srčni ljudje. Smo ena velika srečna družina. Urbani in zeleni.

  • Od kod nam je znana Chloé?
    Sicer pa je Kamalina izbranka že stara znanka medijskega sveta. Pred leti je namreč nastopala kot plesalka v priljubljeni dekliški skupini Make up 2, začela pa je tudi svojo pot na glasbenih odrih, saj je kariero pred leti začela graditi s slavnim producentom Frenkom Novo. Drugače pa je strastna plesalka, joga pa je del njenega življenja. Zdaj svoje sanje uresničuje na kulinaričnem področju, do katerega že dlje časa neguje posebno strast.

Kaja Milanič

Priporočamo