Kaos ob prihodu družine Jolie-Pitt na letališču v Los Angelesu

Kaos ob prihodu družine Jolie-Pitt na letališču v Los Angelesu (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2015

Angelina Jolie in Brad Pitt sta včeraj z vsemi šestimi otroki pristala na letališču v Los Angelesu. Vračala sta se s poslovne poti v Londonu, kjer sta se med drugim srečala tudi s Kate Middleton in princem Williamom.

O tem, da je prihod tako slavne družine na letališče velik dogodek, pričajo številne fotografije, na katerih so številčno družino s telefonom snemali vsi mimoidoči, tudi zaposleni na letališču. Ob tem se je na letališču trlo tudi fotografov, ki so, vsaj tako je bilo videti, kar malo prestrašili Vivienne, ki se je trdno stiskala k mamici.

Na Cosmopolitan.si preberite tudi:

Dva meseca po tem, ko sta princ William in vojvodinja Kate drugič postala starša (Charlotte Elizabeth Diana je na svet prijokala 2. maja letos), je bil čas za krst. Slavnostni dogodek, ki je tudi tokrat požel ogromno zanimanja javnosti, je potekal po načrtih, vse oči pa so bile uprte v štiričlansko kraljevo družinico, ki je bila tudi tokrat videti popolno.

Potem ko je postalo znano, da se zanima tudi za ženske, se je Miley Cyrus v javnosti začela pojavljati s Stello Maxwell, manekenko slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret. Zdaj so vzklile govorice, da bistvo tega razmerja ni ljubezen in da se v ozadju skriva nekaj povsem drugega ...

Slovensko glasbeno sceno je minuli konec tedna zaznamoval 35. festival Melodije morja in sonca (MMS).