Ko je moški en dan sanjski princ, drugi dan pa kreten ...

Ko je moški en dan sanjski princ, drugi dan pa kreten ... (foto: profimedia) profimedia
14. 11. 2020

Ljubezenska razmerja imajo vse oblike in barve, so mala in velika, brez pravega vetra v jadrih in razburkana. Raznovrstnost bogati tudi zveza, ko ženski ni jasno, kam pelje. Njen izbranec je muhast, en dan je sanjski princ, drugi dan kreten.

V takšnem razmerju je ženska zmedena, saj ne ve, kaj naj si misli. Znajde se v večni dilemi med ostati in oditi. Zbrali smo sedem značilnosti takšnega razmerje.

Vaša čustva se vrtijo na mestu

Po nekaj tednih nenehnega nezadovoljstva in pritoževanja, ker ni nič tako, kot bi si želeli, se odločite za slovo, a ravno takrat se on spremeni. Očitno se je odločil, da bo na moč šarmanten. Osvaja vas, se spogleduje z vami, vam deli poklone, je pozoren, skratka ponovno vas očara. Ne morete ga zapustiti, kajti vedno, ko ga imate čez glavo, se spremeni in pokaži lepši obraz.

Ne veste, kako bi ga obravnavali

Nikoli ne veste, kako naj se obnašate ob njem, kajti zdi se, da ima dve nasprotni osebnosti. Na telefonsko sporočilo vam lahko zapeljivo in prikupno odgovori v dveh sekundah ali pa sploh ne in sporočilo ignorira. Po njegovem odzivu se vam včasih sklepate, da se je vredno boriti zanj, včasih pa da ne bi smeli zapravljati časa.

Najmanjši možni vložek

Zna zaviti z običajne poti in vas razveseliti, a v to vloži minimalni napor, ravno toliko, kolikor je potrebno, da vas obdrži ob sebi. Prinesel vam bo kavico iz avtomata, a le takrat, ko bo šel po napitek zase. Pripovedoval vam bo svoje dogodivščine iz otroštva, a le zato, ker ste vi načeli to temo. Skratka, ne prizadeva si, da bi postal pomemben del vašega življenja, s še vedno naredi dovolj, da vam vzbudi občutek, da mu je mar.

Velika uganka

Ste tip človeka, ki verjame, da poljub nekaj pomeni. Tudi spolnost po vaše nekaj pomeni. Celo bežni pogledi v večji, živahni družbi nekaj pomenijo. Ne veste pa, ali tudi njemu vsi ti trenutki nekaj pomenijo, saj nikoli ne spregovori o tem in ne pove, kaj mu roji po glavi. Sprašujete se, ali morda laže, zato da bi šlo po njegovem. Pravzaprav ugotavljate, ali ga sploh poznate.

Ne veste, pri čem ste

Bi morali razmišljati o drugih opcijah? Imate občutek, da ga varate, ko se spogledujete z nekom drugim? Pa čeprav ste prepričani, da se z drugimi ženskami spogleduje tudi on. Morda celo spi z njimi. Skratka, ni vam jasno, pri čem ste. Ko razmišljate o vajini zvezi, nočete biti trapasti, posedati in čakati na moškega, ki se morda ne bo nikoli resno obvezal in predal, po drugi strani pa ne želite prehitro oditi in podreti mostov do morebitne prihodnosti.

Njegovo nenehno spreminjanje

Ko vam pokaže svoj lep obraz, je prijazen in pozoren, se počutite kot najbolj srečna ženska v vesolju. Ni je stvari, ki bi vam izbrisala nasmeh z obraza, ne prepir s starši ne slab dan v službi. Ko pa se do vas obnaša neprimerno, začnete dvomiti vase. Sprašujete se, ali ste morda premalo čedni zanj, ali ste preveč dolgočasni. Vaše razpoloženje je popolnoma podrejeno njegovemu obnašanju.

Zmedena čustva

Radi bi razčistili, ali želi biti z vami ali ne, on pa je spreten v oddajanju mešanih signalov. Seveda poznate pravilo, da mešani signali največkrat pomenijo premalo zanimanja, toda ... Ob dobrih dneh imate občutek, da si vas želi v svojem življenju. Zdi se, da zveza ne deluje, zato ne veste, kako naj se obrnete.

Vir: Thought catalog