Ko je oralno zadovoljevala partnerja, ni pričakovala, da bo šlo tako daleč ...

Ko je oralno zadovoljevala partnerja, ni pričakovala, da bo šlo tako daleč ... (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2022

Tega si prav gotovo nikakor ni želela doživeti, a ni bilo drugega izhoda.

Pozor, ko boš naslednjič oralno zadovoljevala nekoga, se spomni na izpoved naše bralke:

"Kljub temu, da v družbi veljam za bolj tiho in sramežljivo osebo, se je skozi leta izkazalo, da sem v postelji pravo nasprotje tega. Še sama ne vem, kaj se pravzaprav zgodi, ko je čas za seks, a v meni se prebudi moj alter ego, ki je drzen in strasten in ja, včasih tudi nekoliko nasilen.

Fant se večkrat pošali, da v meni živita dve osebi, ter da me zaradi tega nikoli ne bo varal, saj pri meni dobi vse, kar bi si lahko kadarkoli zaželel. In to mu vedno znova tudi dokažem. Včasih celo preveč zavzeto.

Pred dnevi, ko sva bila sama v apartmaju na morju, sem se namreč tako zagreto podala v oralno zadovoljevanje, da sem v navalu zagretosti pozabila na prvo pravilo blowjoba: pazi na zobe!

"Av," je vzkliknil fant, ko sem z robom svojega zoba zagrizla v njegov penis in tam pustila majhno rano. Zadnja stvar na svetu, ki sem jo želela, je bila to, da bi svojemu fantu povzročila bolečino. Žal pa se je izkazalo, da je bila ranica na penisu le začetek.

Majhno odprtino na ZELO občutljivem delu telesa je namreč tekom tedna dodatno razdražila slana voda in material cenenih kopalk, ki sva jih kupila na neki stojnici. Stanje rane je bilo ob koncu tedna tako slabo, da je fant moral obiskati tamkajšnjega zdravnika, ki mu je zabičal prepoved seksa.

S to odločitvijo zdravnik ni kaznoval le mojega fanta, ampak tudi mene, ki sem bila, če smo iskreni, pravzaprav kriva za nastalo situacijo.

V želji, da se podobno ne prepeti nikomur drugemu zato še enkrat pozivam: prvo pravilo blowjoba se glasi: "Pazi na zobe!" 

Preberite več na: Cosmopolitan.si