"Ko sem že bila na robu vrhunca, je prenehal, pa čeprav sem ga prosila, naj nadaljuje ..." (resnična zgodba)

"Ko sem že bila na robu vrhunca, je prenehal, pa čeprav sem ga prosila, naj nadaljuje ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

"S prijateljico sva rezervirali dva tedna na španskem 'party' otoku, da bi si po izpitih malo oddahnili in se zdivjali."

Vsi na otoku so si ga želeli. No, vsaj tako se je zdelo. Delal je kot natakar v enem izmed najbolj priljubljenih barov daleč naokoli.

S prijateljico sva rezervirali dva tedna na španskem 'party' otoku, da bi si po izpitih malo oddahnili in se zdivjali. In to je bil najin najljubši bar. Vsak večer je bil poln turistk, kakršna sem bila tudi sama, ki so želele njegovo pozornost.

Pred njegovimi čvrstimi, potetoviranimi rokami in nasmehom, ob katerem si se počutil – četudi le za trenutek – kot da ima oči le zate, se je trlo žensk.

Seveda mi je bil všeč, a vendar sem bila prepričana, da se ne more nič zgoditi. Nato pa sem ga teden kasneje srečala v lokalnem klubu. Najina pogleda sta se v hipu ujela in spogledovala sva se dobro uro, preden je pristopil k meni. Pa še takrat nisva spregovorila – preprosto me je pograbil in moje telo prislonil ob svoje.

Med plesanjem sem lahko na hrbtu čutila njegovo vedno bolj očitno erekcijo, zato sem mu z rokami segla v kavbojke in se ga dotaknila. Okoli naju je bilo vsaj 60 ljudi, a se nisva zmenila zanje. Vse skupaj je hitro postalo zelo vroče. Zastokala sem mu v uho, on pa je segel po moji obleki, jo povlekel navzgor in se začel dotikati mojih stegen.

Ves ta čas me je njegov trd penis bodel v tazadnjo. Na nek način sva subtilno seksala na suho, in to sredi plesišča, kar mi je bilo noro všeč.

"Želim si več," mi je zašepetal v uho, me zgrabil za roko in odpeljal ven. Pustila sva prijatelje za sabo in se sprehodila do morja, kjer sva našla bivake za plažo. Začel je počasi in bilo je jasno, da je to že počel velikokrat, z mnogimi ženskami, a bilo mi je vseeno. Njegovi prsti so našli moj ščegetavček in ga začeli nežno božati, jaz pa sem se na vse pretege trudila, da ne zakričim od užitka.

Ko sem že bila na robu orgazma, je prenehal, pa čeprav sem ga prosila, naj nadaljuje. "Nisva še končala," je rekel, mi povlekel obleko že glavo, nato pa slekel še svoja oblačila. Splezal je name in občutek njegove teže, ki je pritiskala ob moje golo telo, je bil fantastičen.

Šele, ko je prodrl vame, sem spoznala, kako zelo mokra sem v resnici. Prosila sem ga, naj me poriva še močneje in hitreje.

Zdelo se je, kot da je povsod – njegove roke so bile v mojih laseh, njegov jezik je obdeloval moje bradavičke in ves čas mi je ponavljal, kako močno si me želi.

Vse skupaj je bilo še toliko bolj vznemirljivo, ker sva v ozadju lahko slišala pridušen hrup z zabave, prav tako me je vzburjala misel na to, da bi naju lahko nekdo zalotil med dejanjem.

Na žalost se je točno to tudi zgodilo. Po nekje 15 minutah sem nekaj metrov vstran opazila dva domačina, kako naju jezno gledata, zato sva hitro vstala, pograbila svoja oblačila in zbežala.

Oba sva si želela nadaljevati, a vendar je bilo tveganje, da bi naju aretirali, preveliko.

Šla sva vsak svojo pot in se nikoli več videla. Še danes je to najboljši počitniški seks, kar sem jih kadarkoli doživela. Obžalujem le, da nama ga nikoli ni uspelo dokončati.

Vir: Cosmopolitan UK

Preberite več na Cosmopolitan.si