Koncert Deep Purple & Gibonni prestavljen v Halo Tivoli

9. 7. 2014

Zaradi logističnih in produkcijskih težav pri organizaciji koncerta na Kongresnem trgu ter dodatno tudi zaradi nestanovitnega vremena, ki nam je nenaklonjeno v zadnjem času, bodo veliki open air rock spektakel prestaviti iz Kongresnega trga v veliko dvorano Hale Tivoli.

Vse obiskovalce, ki so vstopnico že kupili, zato naprošajo, da upoštevajo novo lokacijo, obenem pa se zahvaljujejo za razumevanje. Med stojišči in sedišči bo omogočena prosta izbira.

Legendarna skupina Deep Purple se trenutno mudi na evropskih odrih v sklopu turneje NOW What?!, Gibonnni pa se intenzivno pripravlja na srečanje z glasbenimi idoli, zaradi katerih je v rani mladosti zamenjal klavir za električno kitaro.

Deep Purple, ki so bili skupaj z Led Zeppelin in Black Sabbath okronani za »NEsveto trojico hard rocka in heavy metala«, seveda ne počivajo na lovorikah. Pri založbi Universal Records so 19. maja izdali na novo masteriziran kultni album »Made in Japan«, ki so ga posneli v treh poletnih nočeh daljnega leta 1972 na Japonskem.

Gibonni je pred kratkim posnel priredbo skladbe 'She said' v duetu z italijanskim pevcem Danilom Saccom ter izdal dokumentarec z naslovom »Fragmenti«, ki ga je posvetil svojim oboževalcem. Na portalu Youtube je bil objavljen 19. maja, na isti datum, kot so njegovi rock idoli izdali ekskluzivno novo verzijo albuma, ki je zaznamovala njegovo glasbeno pot.

V sredo, 16. julija, pa si bodo Deep Purple in Gibonni delili veliki oder Hale Tivoli.

Zagotovite si edinstveno priložnost, da na istem odru uzrete dve glasbeni legendi!

Značke: Gibonni

Priporočamo