Kuharske mojstrovine - Igor Jagodic navdušuje tudi zunaj Slovenije

Ekipa, ki je v LifeClass Termah sveti Martin poskrbela za nepozaben večer, z Igorjem Jagodicem na čelu. (foto: Promo Foto) Promo Foto
Vir: Lady
19. 6. 2019

Pomlad spodbuja številne gurmane in ljubitelje narave, da se zapeljejo do zelenega Medžimurja in svoje brbončice prepustijo užitkom, ki jih ponuja hrvaški cvetlični vrt.

Tam so v maju z odličnim kulinarično- vinskim dogodkom v LifeClass Termah Sveti Martin proslavili tradicionalno praznovanje Urbanovega – enega največjih gospodarsko-turističnih dogodkov severozahodne Hrvaške, katerega poudarek je na priznanih vinih, kulturi pitja vina, medžimurskih kulinaričnih specialitetah in prijetnem druženju.

O jedeh izpod rok slovenskega kuharskega mojstra Igorja Jagodica se še vedno govori. Kako ne, saj je njegove okusne kulinarične kreacije zaokrožila simfonija skrbno izbranih vrhunskih vin hrvaških vinarjev, pri izbiri katerih sta moči združila francoski master sommelier Eric Zwiebel in hrvaški sommelier Siniša Lasan. Tako so v restavraciji LeBatat, ki slovi po prepletanju okusov tradicije z inovativno sodobno kuhinjo in njenimi kulinaričnimi kreacijami, dodali še en kamenček v mozaik nepozabnih dogodkov.