Kurzschluss do vrelišča z Jorisom Voornom

22. 11. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ljubitelji elektronske glasbe so v trumah drli na party s karizmatičnim nizozemskim glasbenim producentom, DJ – jem in ikono elektronske glasbe Jorisom Voornom.

Pop up festival Kurzschluss je znova pokazal, da je Ljubljana prestolnica s pravimi ponočnjaki. Še posebej pa so se razveselili gostovanja najbolj priljubljenega zeliščnega likerja, ki je obiskovalce prijetno presenetil z vabljivimi Jägarettami. Kurzschluss se vrača 22. decembra, ko v Ljubljano prihajajo beograjske zvezde alternativnega rocka, reaggeja, bluesa, jazza in hip hopa S.A.R.S. Spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Snapchat.

Tokrat je v Kurzschlussu gostovalo kar pet DJ – jev, zato so se vrata kluba odprla že uro prej in ostala odprta do zgodnjih jutranjih ur. Občinstvo so ogrevali Angel Anx, Mike Vale, Stanny Abram, Martin Buttrich, že tretje leto zapored pa je občinstvo pod vrh popeljal Joris Voorn. Za izjemen odziv publike se je Nizozemec zahvalil tudi na svoji uradni Facebook strani.

Klub obarvan oranžno

Kurzschluss 3ER je tokrat poleg glasbenih virtuozov gostil tudi najbolj priljubljeni zeliščni liker, zato je bil del kluba obarvan v oranžni barvi. Ljubitelji svetovno znane grenčice so uživali v prijetnem okusu koktajlov ter družbi brhkih in nadvse prijaznih hostes, ki so na obrazih obiskovalcev privabljale iskrene nasmehe in segrevale klubsko atmosfero.

December je pred vrati - spored

Pop up festival Kurzschluss se poslavlja do 22. decembra, ko v Ljubljano prihaja srbska zasedba S.A.R.S., sledi house večer z Rogerjem Sanchezom, tradicionalni božični koncert Magnifica, tik pred novim letom v Ljubljano prihaja Chris Liebing, za novo leto pa bo na vrsti posebno presenečenje.