Lara Komar bi bila rada krotilka levov, vsi ostali pa potrebujemo samo en dober hobi

Lara Komar bi bila rada krotilka levov, vsi ostali pa potrebujemo samo en dober hobi (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2018

Imate hobi? Naj vprašam malce drugače – imate dober hobi? Izpopolnjujoč. Zabaven? Pomirjujoč? Življenje zna biti precej turobno, če delamo samo stvari, ki jih moramo delati. Tega se zavedajo tudi naše vrle televizijke in tega se moramo zavedati tudi mi.

Za svoje hobije vem le to, da mojo spoštljivo izbranko silijo v prekomerno zavijanje z očmi, ker vključujejo računalnike, video igre, fantazijske bukle in kar je še teh nič kaj seksi stvari. Zato sem z veseljem pokukal v članek v novi številki revije Jana, kjer so razkrili, kakšne hobije so si omislile naše televizijke. Nisem pričakoval, da bom našel karkoli ustreznega mojim osebnim standardom za hobije (ti so enostavni – čim manj premikanja, čim manj vključevanja drugih ljudi in čim bolj učinkoviti vzvodi eskapizma), a so me presenetile s kar nekaj zanimivimi idejami.

TV-voditeljica in novinarka Anja Markovič ima recimo hobi, ki je popolnoma složen z mojimi potrebami – v prostem času se tu in tam bavi z ocenjevanjem vin. Fantastičen hobi! In popolnoma združljiv z mojimi ostalimi hobiji, ker lahko vina brez težav ocenjujem med igranjem video iger. Doma, na kavču. Če vas zanima, kakšne hobije so si omislile Tara Zupančič, Anja Ciglarič, Ines Kočar in Neža Prah Seničar, pa le pokukajte v novo številko revije Jana, kjer razložijo tudi zakaj ljudje resnično potrebujemo kvalitetne in izpopolnjujoče hobije.

Jana

Na drugi strani imamo potem Laro Komar. Njene sanjske ambicije presegajo običajne hobije. Lepotica iz slovenske serije Reka ljubezni (še koga spominja na Liv Tyler kot Arwen v Gospodarju prstanov ali le meni spet sekajo na plano blodnje iz mojih hobijev?) je v novi številki revije Lady namreč razkrila, da je njena sanjska služba krotilka levov. Ko to reče mama dveh otrok, se sprašujem, kakšne angelčke imajo doma. Jaz samo pridem na obisk k nečaku in imam občutek, da so me vrgli med divje živali. Še poškodbe imam, ki to lahko potrdijo.

Revija Lady je z lepo Laro opravila izčrpen intervju, v katerem pove tudi kako je preživela poletje, kako je prestala selitev, kako so videti snemalni dnevi, kaj počne v prostem času in kako komentira govorice, da pričakuje tretjega otroka.

Lady

Kaj pa, če ste recimo med tistimi, ki nimajo hobijev? Potem nujno pograbite novo številko revije Liza in poiščite članek z naslovom »Nihče naj ne bi živel takšnega življenja« (stran 26, da vam malo pomagam). V članku se naniza 10 pokazateljev, da smisel svojega življenja in izpopolnjenost iščete v napačnih stvareh. Sem jih pregledal in številka 9 me je zaskrbela. Ampak sem se pomiril, ker na seznamu ni igranje iger na Playstationu, tako da se zdaj poslavljam.

Vi pa v novi številki revije Liza najdete še priročne jutranje rutine, ki vam prihranijo čas in pa vse načine, s katerimi se moški na napačen način lotevamo končanega razmerja. Aja, pa še dr. Noah Charney v intervjuju pove, kako vidi Slovenijo.

Liza