Le kaj je Melania Trump podarila presenečeni Michelle Obama?

Le kaj je Melania Trump podarila presenečeni Michelle Obama? (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
20. 1. 2017

Obamova sta svoja naslednika sprejela na stopnicah Bele hiše, pri tem pa je prišlo do manjše zmede zaradi darila, ki ga je nova prva dama prinesla svoji predhodnici.

Melania Trump je imela v rokah veliko škatlo draguljarja Tiffany v modri barvi, ki se je ujemala z njeno obleko. Michelle Obama nato presenečena ni vedela, kam bi odložila darilo med poziranjem predsedniških parov za zbrane fotografe.

Marinca, ki sta stala ob vratih, nista smela prekiniti pozdrava in prijeti škatle. Zadrego je rešil šele odhajajoči predsednik Obama, ki jo je hitro odnesel v Belo hišo ter se nato vrnil na fotografiranje.

Kaj je Melania Trump prinesla Michelle Obama, pa zaenkrat ostaja skrivnost, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Veliko govora tudi o obleki Melanie

Elegantna obleka iz kašmirja, ki jo nosi Melania, sega do kolen. Čeznjo ima oblečeno kratko jakno iz istega materiala s tričetrtinskimi rokavi, na rokah pa pripadajoče usnjene rokavice. Lase ima spete, v ušesih pa diamantne uhane.

Številni na spletu obleko nove prve dame že primerjajo z oblekami Jacqueline Kennedy, žene predsednika Johna F. Kennedyja, ki je veljala za eno najbolj elegantnih prvih dam.

"Ob zgodovinski prisegi njenega moža bo nova prva dama ZDA oblečena v obleko ameriškega kreatorja, ki je spremenil ameriško modo, Ralpha Laurena," je sporočila njena tiskovna predstavnica.

V Sloveniji rojena nekdanja manekenka Melania Trump je prva na tujem rojena ameriška prva dama po Louisi Adams, ženi predsednika Johna Quincyja Adams v začetku 19. stoletja.

Priporočamo