Ledeno kraljestvo – nepozabna bela pravljica prvič v Portorožu

29. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Doživite čarobno zimsko idilo z daljnega severa kar na morju.

Hoteli LifeClass Portorož to zimo pripravljajo prav posebno doživetje. V soboto, 15. decembra, bo za en mesec na veselje velikih in majhnih otrok svoja vrata odprlo čarobno Ledeno kraljestvo. Ob tisočih lučkah in praznični glasbeni spremljavi se bomo na portoroški promenadi, nasproti Hotelov LifeClass Portorož, zavrteli v družbi pravljičnih junakov.

V soboto, 15. 12. bo Ledeno kraljestvo okronala odlična slovenska pevka Neisha.

Na Obali bo sneg!

Vonj po praženih mandljih, cimetovih makronih, vročih vafljih in kakavu s penicami se bo širil daleč naokoli. Odrasle bodo razveselile božične stojnice, koncerti na prostem ter kulinarične delavnice. Razgibali se bomo med drsanjem na čisto pravem ledu ali med kepanjem na kepališču polnem svežega, kranjskogorskega snega. Nasmeh do ušes na otroških licih bodo pričarale sobotne predstave za otroke in hišica iz čisto pravih božičnih piškotov.

Odprtje bo prav posebno, saj nas bo v zimske radosti Ledenega kraljestva ob 19.30 z brezplačnim koncertom popeljala odlična slovenska pevka Neisha. Na prvi dan novega leta pa bo v Ledenem kraljestvu zapela tudi zmagovalka na festivalu EMA 2018 Lea Sirk.

Ledeno kraljestvo bo ogrelo vaše srce!

Priporočamo