Seks na plaži je lahko zelo nevaren, zato Dončić raje uživa na jahti, Tozon pa na čolnu!

Seks na plaži je lahko zelo nevaren, zato Dončić raje uživa na jahti, Tozon pa na čolnu! (foto: profimedia) profimedia
27. 7. 2018

Vrhunec poletja je tu! Juhu! In kot kaže ne drvimo samo rekreativni dopustniki na jadransko obalo, ampak se tjakaj zatekajo tudi številni zvezdniki. Razlika je le v tem, da smo eni kot brodolomci ujeti na plažah, drugi pa švigajo naokoli na jahtah.

Ker smo v času, ko bomo mnogi večino dni preživeli na tej ali oni plaži, se bodo tja preselile tudi mnoge vsakodnevne aktivnosti. Včasih tudi na plaži postane dolgčas in nam misli odtavajo v kakšne neizpolnjene fantazije, ki pa imajo ob vseh na pol golih telesih, ki ležijo naokoli, že ponujena zelo barvita izhodišča. In potem v nas poskoči tista tretja biološka nuja, ko nas zamika kakšen intimni stik. Da je to precej pogost pojav priča dejstvo, da so po seksu na plaži celo poimenovali pijačo, tako da je skorajda zagotovo, da boste vsaj enkrat doživeli to ekshibicionistično prakso na lastni koži. Ni pa nujno, da si jo boste hoteli zapomniti.


Ni vsako romantično plažno doživetje kot scena iz Chris Isaakovega 'Wicked Game'.

Kot se razkriva v čisto sveži številki revije Cosmopolitan, ima seks na plaži kar nekaj neprijetnih pasti. Ne samo to, da ste med seksom na plaži ves čas v boju z vsemi naravnimi elementi, ki vas obdajajo (sploh na plažah bolj peščenega značaja), obenem je to v mnogih primerih tudi protizakonito dejanje, ker svoje meseno poželenje ponujate na ogled vsem mimoidočim, kar krši vsaj pravila dobrega okusa, če ne tudi kakšen zakon o javnem redu in miru. 

Da pa vas popolnoma ne odvrnemo od ideje, v Cosmopolitanu dobite še 5 hitrih nasvetov, kako to adrenalinsko doživetje vseeno izvesti varno in kolikor toliko prijetno.

Če želite svojo intimo na morju doživeti čim bolj romantično in čim manj tvegano, pa lahko pobegnete na krov kakšnega plovila in z njim oddrvite stran od radovednih oči in strogih redarjev. Takšen pobeg - pa čeprav ne v vseh primerih zavoljo uživanja v telesih drug drugega - so si v zadnjem času očitno privoščili premnogi slovenski zvezdniki. 

V aktualni številki revije Nova so na čolnu skupaj ujeli Tima Koresa in Denisa Avdića (kaj sta radijska voditelja počela na čolnu poglejte v reviji), prav tako pa sta na malce bolj nadgrajenem plovilu znašla 19-letni slovenski košarkaš Luka Dončić in njegova primarna izbranka Anamaria Goltes, s katero sta, kot pišejo v Novi, "uspešno prestala burno obdobje." Jah, če si Dončić, lahko na jahti morda res uideš radovednim paparacem, ne uideš pa Instagramu.

This is what I’ve been waiting for

A post shared by A. GOLTES (@anamariagoltes) on Jul 7, 2018 at 6:25am PDT

Da so čolni vseh velikost in oblik letos še kako priljubljeni med vsemi sortami domačih zvezdnikov, pa potrjuje še zgodba iz nove številke Lady, v kateri pevec Jernej Tozon razkrije vse sočne podrobnosti "tradicionalnega moškega jadranja", obenem pa se ne brani pokazati fotografij, na katerih se na čolnu zabava kar v sproščenosti popolne golote. 

"Sicer pa se vedno najde kakšen Slovenec, ki nas vidi z belimi ritkami na čolnu, ampak s tem res nimamo težav," v zabavnem pogovoru za Lady pove Tozon.

Čolni in razgaljene zadnjice gor ali dol - poletje je obenem tudi odličen čas za lenarjenje. In čeprav je lenoba umeščena v sedem smrtnih grehov, v bistvu sploh ni tako slaba. Je celo - koristna. Ste vedeli, da nekateri poslovneži verjamejo, da moraš za najbolj zahteva dela vedno zaposliti lenuha, ker bo znal hitro najti najlažjo pot, kako to delo opraviti?

via GIPHY

Zakaj niti ni tako slabo, če smo včasih nepopravljive lenobe, se razkriva v novi številki revije Liza, ki pa ravno tako skrbi, da to poletje počnemo kar čim več stvari pravilno. Poleg križank, sudokuja in poletnega horoskopa za možgansko vadbo, poskrbijo še za naše telo. Pravijo recimo, da v bistvu za špeh okoli trebuha ni kriva le hrana! Juriš na pivo, torej? No, ja, niti ne, nam pa revija Liza razkrije, zakaj se nam ravno na vampu nabira najbolj trpežna maščoba in kako se ji najlaže upremo. Prvi namig: samo trebušnjaki ne bodo ničesar rešili! 

Še dobro, ker jih tako ali tako nismo hoteli delati vsaj tja do septembra. ;)