Ljubezenski nasvet Boba Marleya, ki bi ga moral prebrati vsak moški!

Ljubezenski nasvet Boba Marleya, ki bi ga moral prebrati vsak moški! (foto: profimedia) profimedia
15. 5. 2021

Nesporni kralj reggae glasbe in legenda Bob Marley je njega dni povedal eno še posebno modro na račun ljubezenskih razmerij. Njegov nasvet bi si morali k srcu še posebno vzeti moški, zagotovo pa ne le oni.

Takole je povedal ...

"Morda nisi njen prvi ali njen zadnji, verjetno pa ne boš ostal tudi njen edini. Ljubila je, še preden te je spoznala, in kaj lahko bi ljubila še koga v prihodnje. Vendar pa: če te ljubi ta trenutek, zakaj bi bilo vse ostalo sploh še pomembno? In, drži: ni popolna. Po drugi strani pa tudi ti nisi popoln in morda se nikoli ne bosta popolnoma ujemala niti kot par.

A če te je sposobna nasmejati, ti zna dati misliti in je sposobna priznati, da je zgolj človek, ki dela napake, se je drži in ji daj vse, kar ji tisti trenutek sploh lahko daš. Morda o tebi ne razmišlja vsak trenutek dneva, ti pa je bila pripravljena podariti tisti del tebe, za katerega ve, da ji ga lahko tudi zlomiš: svoje srce. Zato je nikar ne rani. Ne skušaj je spreminjati.

Nikar je ne analiziraj in od nje nikar ne pričakuj več, kot ti lahko da. Nasmehni se, ko te druženje z njo osrečuje, daj ji vedeti, da te je razjezila, in pogrešaj jo, ko je ni ob tebi."

Tako je govoril Bob Marley.

Priporočamo