Ljubke nove izštevanke za najmlajše: s psički in račkami!

Ljubke nove izštevanke za najmlajše: s psički in račkami! (foto: štetje) štetje
3. 9. 2019

Kdo pravi, da bi moralo biti učenje nekaj zoprnega in napornega? Z novimi izštevankami, ki so jih pred dnevi v obliki ličnih kartonk izdali pri založbi Učila International, bodo malčki zlahka osvojili tudi tako zapleteno štetje, kot je odštevanje od 10 nazaj!

Strokovnjaki sicer pravijo, da se štetja najhitreje in najlažje učijo otroci, ki so stari štiri ali pet let. Pravijo pa tudi, da naj bi bile deklice nekoliko uspešnejše od dečkov, čeravno pomenljivih statističnih razlik med spoloma ni zaznati. Taisti strokovnjaki pa najverjetneje še niso imeli v rokah najnovejših izštevank, ki premorejo čudovito otroško zgodbo in so polne prelepih ilustracij psičkov in račk.

Nove poučno zabavne kartonke že lahko poiščete v najbližjih knjigarnah Felix, na voljo pa so tudi v njihovi spletni knjigarni.

DESET MAJHNIH PSIČKOV

Z desetimi majhnimi psički se lahko vaš malček hitro nauči odštevati od 10 in nazaj.

Psički bodo raziskovali svet okrog sebe in čaka jih prava pustolovščina. Štejete lahko zraven in glejte, kako se igrajo! Bodo ostali skupaj ali se bodo izgubili? Štejete zraven, da izveste.

psički

Deset majhnih psičkov je s prelepimi ilustracijami odličen pripomoček za štetje in krasna zgodba za otroke.

DESET MAJHNIH RAČK

Tudi z desetimi majhnimi račkami se je mogoče naučiti šteti od 10 nazaj.

Ga ga! Pridružite se ljubkim račkam na njihovi pustolovščini na podeželju. Bodo ostale skupaj ali se bodo izgubile? Le če boste šteli zraven, boste izvedeli.

račke

Deset majhnih račk je s čudovitimi ilustracijami in zabavnimi rimami odličen pripomoček za štetje in gagastična zgodba.