Luka Dončić izrazil razočaranje nad letalsko družbo in povzročil "vihar" na Twitterju!

Luka Dončić izrazil razočaranje nad letalsko družbo in povzročil "vihar" na Twitterju! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2019

Košarkarski as Luka Dončić, ki je dobitnik nagrade za najboljšega igralca v pred kratkim končani sezoni severnoameriške košarkarske lige NBA, je na Twitterju izrazil razočaranje nad letalsko družbo Lufthansa.

"Tako slabo z mano ni ravnala še nobena letalska družba. Zase in za družino sem rezerviral vozovnice za poslovni razred, a jih pri Lufthansi niso upoštevali. Premestili so nas v ekonomski razred, ne vem, zakaj, in nam vrnili zgolj 20 odstotkov denarja. Hvala,“ je odločno zapisal Luka.

Na njegov zapis se je odzval predstavnik Lufthanse, ki mu je odgovoril takole: "Luka, pozdravljeni. Žal mi je za vašo slabo izkušnjo. Prosimo, pošljite nam kodo rezervacije."

Luka je s svojim tvitom povzročil pravi mali vihar med uporabniki tega družbenega omrežja, saj je njegove besede retvitalo že več kot 1.300 uporabnikov, dobil pa je tudi več kot 10.000 všečkov. Očitno ima njegova beseda veliko moč ... Upamo, da bo letalska družba ob tem postala bolj pozorna do svojih potnikov. Tako do navadnih ljudi kot do zvezdnikov.

Priporočamo